karpuzz Kamile_tpbs bende doğum paketi almak için sormuştum ama şu yüzden vazgeçtim oda süslemesi doğum fotoğrafçısı yokmuş yapılmıyormuş yani doğum sonrası foto çekimide yokmuş
Saadetbk karpuzz aaa ciddi mi. Doğuma ve odaya fotoğrafçı almıyorlar mıymış? Ben instagramda bir fotoğrafçı buldum medicanada doğuma girebiliyorum demişti. Hatta ertesi gün çekimi de var paketlerinde
karpuzz Saadetbk bana öyle söylediler bilmiyorum hangi fotoğrafçı başka hastanelerle anlaşması var mı acaba bende sorayım
Saadetbk karpuzz littledreamers.studio instagram sayfası iki üç hafta önce fiyat aldım medicana için anlaşmamız var demişlerdi. Siz hangi numarayı aradınız acaba
Saadetbk karpuzz bende şimdi aradım aynı şekilde söylediler. Ameliyathane yasak olabilir ama odaya karışabilirler mi bana çok saçma geldi?
karpuzz Saadetbk ne dediler Aynen ameliyathane doğumhane almayabilirler ama odanın içi sonuçta ne bilim tuhaf geldi banada
hande777 Saadetbk ben haftasonu nst’ye gittiğimde direkt hemşireye sordum 😬yasak diyorlar ama görüyoruz fotoğrafçıları dediler.
Saadetbk karpuzz anlaşmalı olduğumuz biri yok dışardan da kabul etmiyoruz dediler. Oda kısmı da mı yasak dedim evet dediler. Odaya organizasyon da kabul etmediklerini söylediler
Saadetbk hande777 anladım bende öyle düşündüm şu an ameliyathane çekimi olmadığı sürece sadece oda çekimi gereksiz geldi
Saadetbk Kamile_tpbs yaa tam zamanında yazmışım sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok heycanlı çok sevindim 🥹🌸 doğumdan sonra bilgi verirseniz çok sevinirim ☺️
Kamile_tpbs Saadetbk aynen içinize doğmuş gibi oldu🥰 tabi burdan yazarım size amin inşallah 🙏 sizin kaç hafta oldu? Tarih vs belli mi?
Saadetbk Kamile_tpbs 34+0 bugün ☺️ 3 gün falan önden gidiyordu en sonki kontrolde. Tekrar kontrolüm haftaya olacak. Benimde doktorum Faika Hanım ama doğumla alakalı daha hiç konuşmadık ilk hamileliğim 😊
Kamile_tpbs Saadetbk aaa benim doktorum da Faika Hoca🥰 bizimki de 2 hafta önden gidiyordu ama benim suyum fazlaydı 22. Haftadan beri hep riskli geçti hamileliğim. İri bebek olunca 38+0da almak istedi Faika Hoca🥰
Saadetbk Kamile_tpbs sağlıklı olan buymuş demek ki yarın kavuşuyorsunuz ne güzel ♥️ darısı benim başıma ☺️