deletedmom6295 Kubkub benim de kafa 2 hafta önde ama karın da ona keza geride bakalım bu komtrolde ne diyecek doktorumuz
Ocia Son 34 günüm kaldı bel ağrısı kasık ağrısı sancı var akşam yatmadan önce inanılmaz ağrılar sabaha kadarsağa dön sola dön uyku kalmadı doğumu yapsam inanılmaz rahatlayacağımı düşünüyorum artık bazen dönmeye çalışıyor canım yanıyor bebeğin yeri daraldı ben daraldım ne yapacağımı bilmiyorum nefes al ver YÖK adım at hiçbirşey kar etmiyor ne yapmalıyım bilmiyorum artık
aysess 33 gün kaldı benim de ama ocağın ilk haftası gelir umarım, 38. Haftada :) Burda o kadar çok var ki bekleyen o yüzden 40 karı görmek istemiyorum 🙈Tabi Allah bilir sağlıkla gelsinler. Hafif sancilar, ağrılar oluyor, birde mide ekşimesi var bir haftadır, bebek basasagi değil sanırım henüz umarım donerde biraz midem rahatlar
Ocia aysess bebeğim 3 hafta önce başaşağı döndü fakat mide ekşimesi hala geçmedi bebek büyüdükçe artıyor ayaklarıyla daha güzel ittiriyor mideyi merak etme ☺️
Yildizim deletedmom6295 Benim de son 42😊benim kaburga ağrılarımdan başka bir sıkıntım yok. Şu sıralar sık sık doğurduğumu görüyorum rüyamda😂
Gzmocl deletedmom6295 kasigima acayip baski yapiyorm afedersinz seyimde hissediyorum oturup kalkarken baya zorlaniyorum
Ocia deletedmom6295 zannedersem adet olduğun dönemlerde nerende ağrı hissedersen ağrıların o şekilde oluyor bazıları hiç ağrı hissetmeden Doğuma gidiyor bende onu anlamıyorum
Furutti Soon 37 oğluma kavuşmama👼 yarın kontrolümüz var sata göre 17 ocak ama doktorun vereceği tahmini tarih vesaire kesin değil yarın akıbetimiz belli olur umarım. Gece uykusu yok ağrılar, kasılıp toplanmalar, nefes darlığı ve bu bir kaç gündür sürekli baş dönmesi yaşıyorum bir de kolların uyuşuyor. Mide yanmalarım hafifledi ama yine yakamda 😧 Hayirlisi ile alalım kucağımıza insaAllah 🤗🌼
Hasretimmm deletedmom6295 son 41 gorunuyo ama sezeryan olacagim icin gun henuz belli degil sirt agrilarim cogaldi bi kac gundur birde elde uyusmalar fazla cook sukur bugunlerimizede az kaldi artik hayirlisiyla kavusalim yavrularimiza🙏
aysess Ocia öyle mi bende, inerse mide rahatlar diye duymuştum , benim bebik çok hareketli değil belki bende ters etki eder:)
sonsuzmasalim deletedmom6295 bizede son 50 kaldı 😍🙈 Oğlum 29 haftalıkken dönmüştü bile şimdi doğum kanalına girmesini bekliyoruz. Doktorum iki hafta içinde girer demişti bakalım hayırlısı😍 Allah nasip ederse su’da doğum istiyorum 💙
Zeynepzben Son 34 gün 13 Ocak son tarihimiz 😊 bizim hanımefendi dönmemekte ısrarcı gibi, biraz da iri bir bebek olduğu için doktorumuz artık dahada zor dönmesi ama yinede bekleyelim olmazsa 7-8 Ocak gibi sezeryan dedi 🤗😊
ZeynepEdaa deletedmom6295 bizim de son 29 olarak gözüküyor ama içimden bi his aralik sonu doğacak diyor zira karnim patlayacak artik sismekten 😄 doğum seklimiz bizim de belli değil gece uykularim yok denecek gibi yine de bu halimize de şükür bakalim parmaklarimda çok uyuşukluk var benimde. En son 2.5 kiloyduk cumartesi randevumuz var bakalım çitlembik ne durumda hepimiz hakkında hayirlisi olsun çok az kaldi geçmiyor zaman diye diye gün geldi 💁❤
ZeynepEdaa deletedmom6295 valla yaa 😄 yok hareketlerini hissetmiyorum, yok karnim ne zaman büyür diyoduk şimdi sıpanın tekmelerinden doğru düzgün yan bile yatamiyoruz ☺ yine de çok şükür her halimize 🙏
dileknazliay Uyuyamıyorum, iştahım yok ve hala işe gidiyorum ileri yaş gebesiyim Rabbim sağ sağlim kucağıma verse vaktinde inşallah ona odaklandım. Her gün 1 yıl gibi geçiyor.
deletedmom6295 dileknazliay me kadar ileri ben de pek körpelerden sayılmam 35 te alacağım nasipse kucağıma ve ilk bebeğim 😀
Btugl dileknazliay deletedmom6295 ilk bebeğimi 24aldim kucagima şuan 33 yaşındayım 😂😂bence hala körpeyiz😉
dileknazliay deletedmom6295 34 bende, ilk çocuğumu 25 de doğurmuştum inanırmısınız hamilelik oyun gibi geçmişti ilk 3 ay mide bulantısı dışında hiç bişey yaşamamıştım.