26. Haftadayim, ozel bolgemdeki kemiklerim cok fena agriyo, yururken zorlaniyorum. Sizlerde de oldu mu boyle bir sey?
Özel bölgede ağrı 🤦🏻♀️
Migrenligebe oldu ve 36.haftamdayım hala gecmedi daha gecmez doğuma kadar çok kötü ağrı ne dönebiliyosun ne kalkabiliyosun neyseki benim az kaldı 😊 Allah yardımcın olsun🙏
Migrenligebe 16. Haftada başladı. Doktor rahim genişliyor genişledikçe ağrır dedi. 37+1 deyim hiç geçmedi ve son haftalarda daha da artıyor tabi. Onun geçmesini beklemeyin. Alışın. Ben alışmaya çalıştım hep o yüzden bazen hamile olmadan önce ki halimi hatırlayamıyorum. Sanki doğdum doğalı böyle zor oturup zor kalkıyormuşum gibi hissediyorum. Bakalım doğumdan sonra geçecek mi 🤷🏼♀️
Benimde 2 haftadır var. 33. Haftadayım, genelde sabahları ve uzun sure oturunca oluyor.hareket ettikçe azalıyor gibi. Birde giyinirken artık tek ayagımı kaldırırken agrıyor. Sanki hamlık agrısı gibi birşey. Bnde bebek baskıladıkça ve rahim genişlediği için olduğunu düşünüyorum.
Doğumdan sonra da bir süre pek geçtiğini söyleyemicem.
Kemikler açılıyor ve bebek baskı yapıyor. Doğumdan sonra da iç organlar eski yerlerine toplanırken ve kemikler yerleşirken gene ağrılar oluyor.
Kemikler açılıyor ve bebek baskı yapıyor. Doğumdan sonra da iç organlar eski yerlerine toplanırken ve kemikler yerleşirken gene ağrılar oluyor.
BusraEda Kendimdeki ağrılar acılar problem değil de, 1 aylık aşısı yapılıp kan alınırken keşke beni 10 kere daha kesselerdi demiştim.