Haticealkn1 Bu sabah benimde biraz kasık ağrım oldu umarım tutunuyordur inşallah mutlu haberler alırız 🥹
Gdhjddkkd Haticealkn1 inşallah ya 🙏🥹 benimde başladı ikindi gibi haşa ağrıyor hafif hafif belim ve karnım karışık
Lilosss Gdhjddkkd kan sulandırıcı iğne , Progestan iğne , estrofem, corasprin, progestan fitil , folik asit kullanıyorum canım
Eda3838 Rabbiimm hepinize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bebeklernz skı skıya tutunur sizee 🌸🤲🏼🤲🏼
Emel5805 Kızlar 2eiimde transfer oldum 10ekimde kan verdim 14.9 çıktı hamilelik varmı şimdi düşük mü bu değer
Gdhjddkkd Emel5805 evet var ama iki gün sonra tekrar baktır önemli olan değerin düşük olması değil artış göstermesi inşallah güzelce tutunur bebeğin 🤲🏻💕💕
Emel5805 Gdhjddkkd ben 3 ay öncede tüp bebekle hamile idim cnm ama 3.ayda kalbi durdu şimdi hem vücut olarak hem ruhen dinlendim tekrar oldu eğer belirti ise şöyle yazayım oburunde 5.gun başım çok ağrıdı sonra geçti 7.gun leke olmuştu o taze embriyo idi bu dondurulmuş embriyo bundada ara ara başım ağrıdı birde göğüslerde şişkinlik oldu gibi dünde bel agrisinoldu ama çok değil ama ben hiç belirti aramıyorum ilaçlar mesela karnımı çok acıtıyor ve ağrı oluyor hepimizin gönlüne gor eolsun inşallah dua eder dua beklerim canlarım🤲🤲