Ravza11 İnşallah hayırlı haberler alırsın canım evladın sıkı sıkı tutunur inşallah benimde bu ay transfer olucak galiba süreci biraz anlatır mısın nasıl oluyor
Gdhjddkkd Ravza11 benim iki adet geçti canım opuden sonra rahim dinlendi adette kontrole gittim ilaç verdi rahim kalınlaşması için 10 gün sonra tekrar çağırdı kontrole gittim transfer günü verdi transferden önce 5 6 gün progestan iğneye başladım göbekten şimdi hala devam ediyorum
Ravza11 Gdhjddkkd banada rahim dinlendirme demişti ama opudan sonra adetin 2.gunu gel dedi seni opudan sonra çağırdımı hiç yoksa 2 adet bittiğinde mi gel demişti
Haticealkn1 Sizlerinde mi çikolata kisti var rahim dinlendirme banada yapıldı 1 ay kist için baskılama iğnesi vuruldum kist ağrılarım vardı çok fazla onlar geçince transfer oldum Sabahları ceviz fındık kayısı badem çiğ uyanır uyanmaz yiyorum Kahvaltıda avakado ananas yumurta yeşillik peynir şeklinde yiyorum tek ve en büyük sorunum sigara kullanıyorum onuda günde 4 e düşürdüm
Gdhjddkkd Haticealkn1 yok canım kistim yoktu doktorum öyle uygun gördü bilmiyorum detaylı sebebini benimde öyle daha çok içime sindi Bende sabahları pekmez incir cebiz yiyorum avokado nasıl yiyorsunuz ya ben hiç yiyemiyorum 😔
Haticealkn1 Progesteron hem iğne hem fitil kullanıyorum ben bide iki tane kan sulandırıcı bi hap bi iğne hee bide estrofem hala devam ediyorum 3 tane akşamları
Gdhjddkkd Haticealkn1 bende aynı şekilde iki progestan hem iğne hem fitil iki kan sulandırıcı biri iğne biri hap folik asit d vitamini birde estrofem kullanıyorum
Gdhjddkkd Lilosss bende de yok aslında ama sağ kasıgım seyriyor pıt pıt diye ben mi abartıyorum psikolojik mi diye baktım ama gözle görülür şekilde pıt pıt ediyor 😂 umarım tutunuyordur
Lilosss Gdhjddkkd gazdan dolayı da olabilir ilk 1-2 gün gaz olmuştu bende de , ilaçları hiç aksatma canım ilaçlar çok önemli tutunmada ve bol bol su iç
Lilosss Gdhjddkkd kan sulandırıcı iğne , Progestan iğne , estrofem, corasprin, progestan fitil , folik asit kullanıyorum canım
Haticealkn1 Avokadoyu ilk bende yiyemedim ama çok iyi geliyormuş zeytinyağı ve limonla ye tadı ozaman güzel oluyo