ladyax Zhdcn 34+5te 3200 49 cm demişti doktorum 35+5te 2900 dedi yanılma payı olabiliyormuş 300 400 gram ama çok sıkıntılı bir hafta geçirip aynı hafta kendim de 3 kilo verdim bebekte kilo almamış muhtemelen bu yüzden
Sevdaltun Yarın gidicem bakalım kızım ne kadar olmuş 35 haftaligz bizde 32 haftalıkken en son gttim 2231 3 haftada 3 kg olmstr heralde 😁
Snkakr Seh999 fl 66.61 mm bende öyle biliyorum da biraz fazla çıkınca sorayım dedim. Siz bi hesaplayabilir misinz
Snkakr Snkakr 46.5 çıktı 33+2 yim oğlum 49 cm doğdu da alaala dedim fazla değil i.dşye düşündüm yanlış ölçüm olabilir mi acep.
Mdnozl Ben bugün gittim 34+1 2500 kilo doktorum biraz kilolu dedi bana şeker yüklemesi yapacak yaptırmamıştık biz. Bence normal geldi bana doktor niye öyle dedi ki acaba 🤔
meltemdrn Mdnozl bende smdı doktrdan geldım tam 34 oldum bugun benımde 2166 gram geldı kılosu bı hafta gerıden dedı cnku sen mınyon tıplısın bebısın kılolu olması beklenemez dedı
Nzlkkslbkts Mdnozl biz bugün 34+1 olduk 2750 dedi gayet iyi gidiyoruz dedi üç haftadır sancilarim vardı durdurmaya çalıştılar ciğer geliştirici falan yaptilar
Mdnozl Snkakr yaa bana da öyle geldi nerde okuduysam kilosu normal görünüyor. Gereksiz yere yükleme yaptırmak istemiyorum. Durduk yere neden böyle bişey istedi anlamadım kafama takıldı
Mzgnn0234 Mdnozl doğuma az kalmış bence de yükleme ben 33+3 te gittim 2.640 🧿 dedi kilosu bana kilolu bebek demedi sende takma bence normal yanılma payı da oluyor
Snkakr Mdnozl hayır hayır yükleme yapma zsten açtık tokluk yaptır çok daha sağlıklı Ben de açlık tokluk yaptırdım ama onu 5 aylıkken yapmıştım sen daha önce yaptırmadım mı.
Mdnozl Mzgnn0234 değil mi ya bende yaptırmak istemiyorum yani aşırı fazla olsa tamam ama çokta fazla değil sonuçta