selinasuk nisanne benimde ilk daha hissetmiyorum ama karnımda ağrı oluyor arada sizinle çok yakın galiba günlerimiz benim çok karnım da yok sizde de öyle mi bir de göğüslerim de aşırı büyüme var normal mi bilemiyorum 😅
Ayseanneeee nisanne baloncuk gibi pıt pıt ediyor .ama gaz değil anliyosun yani ben ilkinde 15 haftalıkken filan hissetmiştim. Bunda daha erken hissettm resmen hareketini anlıyorum 13 haftalığına rağmen.🤗
nisanne selinasuk benimde kasık ağrım oluyor arada genelde sol taraf aşırı mide bulantılarım azaldı goguslerde belirgin bir büyüme yok henüz ama belirgin koyulaşma var bulantilardan dolayı kilo verdim bundan sonra belli olur diye düşünüyorum
Halilesma nisanne çok şükür şikayetler azaldı cinsiyet 12+0 da erkek dedi bakalm iki gün sonra bidaha gidicem değişmez inşallah 🙏🥰
Yesilhome nisanne amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım 🌸benim çok beklediğim mucizem 3 sene olmadı tüp bebekle ilk denemem şimdi hasretle bekliyorum 👼🥰
nisanne Ayseanneeee 14. haftaya girdik şu ana kadar iki kez segirme gibi hissettim ama bebek mi anlayamadim
bitanemiz24 Yarın 14 haftlık olcak 13 haftalıkken yizde 51 erkek diyebilirim dedi 😅 ama daha bir şey hissetmiyorum hatta elle bakınca sertlik olur diyorlar onu da hissetmedim 😐🤔
Ayseanneeee nisanne tamam seyirmesini çok hafif hissettiysen artık anlamaya başlarsın netleşir bir haftaya 🤗
bitanemiz24 Kızlar 17 yıldan sonra kavuştum ben bir çok deneme yapldı çok şükür bunda nasip etti Rabbim bana sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah dua edin bana olur mu uzun yıllar olunca çok endişe korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum