Vandb
Öncelikle Teşekkür ederim.Rabbim her türlü imtihanın kolayını versin.
Hamileliğimde 1 aylık sürecim kanama,10 ocaktan 10 marta kadar da az az suyumun gelmesiydi.
10 Şubat 2023 te 22 haftalıktan hastaneye yatışım oldu teşhis olarak “anhidramnios pprom ? “ bu bilgi mevcuttu gebelikte su geliyor ama nereden olduğu belli değil,Amnisure test yapıldı ve negatif sonuç verdi.
Küçük hafta olduğu için doktorlar bebeği alacaklarini engelli doğabileceği ciğerlerinin gelişemeyeceğini beyninde sorun olabilecegini söylediler aldırmam için fakat izin vermedim imza atarak aldırmadım.
1 ay boyunca hastane de yattım.Hastane de Influenza B virüsü kaptım. Öksürük oldum ve kanamam gelmeye başladı bu kez yoğun bakıma aldılar beni.Yoğun bakımdayken bana yine soruyorlar bebeği aldırmak istiyor musun diye yine hayır diyerek tüm riskleri kabul ederek aldırmadım.Neyse mücadelem devam ediyor.Cuma günü için doktorlar eşime bilgi vereceklerini belirttiler.Sezeryam olacağım için riskli durumlar olduğu için ne bilgi vereceklerdi bilmiyorum .Fakat ben perşembe gecesi az az karın ağrısı gibi sancı ile cuma sabah 6 da 10 Mart ta normal doğum yaptım. Bebeğimi küveze aldılar.
Ciğerleri gelişmemiş cihazda yaşam mücadelesine başlamış bebeğim 🥺Açmak için gerekli oksijeni verdiklerinden sonra 4.5 saat daha yaşadı sonrası cennet meleği oldu 😔 Bebeğimi gördüm 2 defa sütümü verdim elimi tuttu o minik bedeniyle annesine hem dokundu hemde sütünü aldı Mucizem.