Figen-7272 Allah nasip edrse ARYA koyucam ama etrafta cokmu arya oldu bilemedim .okula baslayinca bi sinfta 3 yada 5 tane arya gormem heralde
Humeyraa23 tugcesakzci ayy gerçekten miii çok mutlu oldum şuan 🥹😍 bende hem anlamını beğeniyorum hem benim hümeyra uyumlu oluşunu beğeniyorum. Tanıdığım bir Meyra var ama ondan pek hoşlanmıyorum 🤦🏻♀️
1melek-annesi Pamuk Muhammed Aras koyucam rüyamda Muhammed ismiyle sesleniyordum Aras isminide babası karar verdi😊💙
_Abdullayeva5_ Pamuk kızım olursa Mahur oğlum olursa Rabil isimlerini verecektim bu defada nasip olmadı kürtaj oldum Allahdan hayirlisi bir bildiyi var Rabbimin🤲 beliniz sagliklica alın bəbişlərinizi amin Banada dua edin lutfen 🥰
annelik_4 Kevserehdhd herkesin kendi tercihi etrafımda hiç duymadım oyizden düşünüyoruz nasip artık daha erken bizim icin
1melek-annesi Kevserehdhd Aras ismi Doğu anadolu bölgesinden Hazar Denizi’ne dökülmekte olan ırmağın da adı diye biliyorum Aras nehri
Dnzeymn12 Çarşamba günü doğum yapîcam oğlumun adî “Deniz eymen” kîzîmîn adıda “Seyran Ada” olacak insallah 🤲😍