Delidolu Pamuk tam Cinsiyetimiz Belli Değil Kız OlurSa Masal Lina Koymayı Düşünüyoruz Erkek Ben MiraN diom eşim Yok Dio Kararsiziz Onda 😃
1burcU1 MeAy bende batın ismini düşünüyordum oğlum olacak Allah nasip ederse ama bebeklere bu ismi koymak uygun değilmiş sizinle de paylaşmak istedim
tugcesakzci Aygibim isim normalde güzel de ben de aile büyüğü adı diye koymak istemiyorum ama kırmak da istemiyorum bakalım belki kayınvalidem ikna eder koymamaya kadın ben seslenmem o isimle dedi çünkü hiç istemiyo 😂😂
tugcesakzci Humeyraa23 ay meyra kuzenimin adı bal gibi bir kız adıyla yaşasın inşallah çok akıllı oluyor meyra ismine sahip çocuklar
Selma2412- gulsahgursoy evet Hamza cok guzel bende Yahya istiyordum Allah lutufkârdır anlamına geliyo ama eşim istemiyor agır kalıyo bebeğe diyo eşimden başkası dese hic umursamazdım ama eşim istemeyince vazgeçtim ama kalbimde biyerlerde hep Yahya ismini koymak var
gulsahgursoy Selma2412- Kızımın adı Öykü🌸Kuran’da geçen bir ismi de olsun diye ikinci bir isim koyduk. Yani kimlikte falan yazmıyor. Eşim kulağına okudu. Sadece eşimle ikimiz biliyoruz. Belki sizde Yahya ismini bu şekilde koyabilirsiniz☺️
Humeyraa23 tugcesakzci ayy gerçekten miii çok mutlu oldum şuan 🥹😍 bende hem anlamını beğeniyorum hem benim hümeyra uyumlu oluşunu beğeniyorum. Tanıdığım bir Meyra var ama ondan pek hoşlanmıyorum 🤦🏻♀️
asya- Cinsiyetimiz henüz belli değil ama erkek olursa Atlas karar verdik kız olursa Aden Pera Güneş Doğa Alya Mira Ela bu isimleri düşünüyorum ama eşim bir türlü kız isimleri içine sinmiyor
Basinc Büyük kızımın ismi rüveyda küçüğüde müberra bunuda yiğit düşünüyorum ama eşimle uyusmuyoruz oda Fırat diyor sizce yigitmi Fırat mı
Denizzli20 Pamuk oğlum olacak inşallah Ali Çınar koyacağız. Ali ulu yüce demek Çınar ağacı da öyle bir ağaç çok uyumlu geldi bana vatana millete faydalı büyük adam olsun inşallah 💙 kız olsaydı duru veya ada olacaktı ☺️
Denizzli20 Uluxanli ben Ali Çınar koyacağım Ali ulu yüce demek Çınar ağacı da öyle bi ağaç büyük adam olsun inşallah diye niyet ettim