Seval0sevall Merve-metin yok korun demedi kimse bana tavsiye de etmiyorum ben korunmayı iki düşüğüm oldu 1 buçuk yıl korundum sıkıntı yumurtalık falan zayıf kalıyor
Selma2412- Merve-metin umudunu kaybetme canım ben adetime üç gün kala adet olcakmısım gibi bel ağrısı kasık agrısı cektım agır şeyler taşıdım kendı haline bıraktım hızlı hızlı yürüdüm karnımı kastım cunku adet olacağıma inandım ama adetim üç gün geçtikten sonra öğrendim umudunu kaybetme Rabbim guzel haberlerini almayı nasib etsin 🤲🏻🌸
Merve-metin Selma2412- bende çok bel ağrısı arada kasıklarıma batma tarzında sancılar geliyor bugünde karnım değilde karnımın alt kısmı ağrıyor ondan biraz moralim bozuldu ovülasyon testi kullandım bu ay yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim bakalım kısmet artık 🙏🏻💕
Selma2412- Merve-metin evet canım anlıyorum ama arkadaşların dedıgı gibi gebelik ve adet sancıları aynı oluyor hatta hamileyken bile haftalarca kasık bel ağrısı bile oluyor
Merve-metin Selma2412- hadi bakalım inşallah olmam perşembe gününe sabitledim kendimi çünkü test yapmak çok istiyorum ama kan versem daha iyi olur diye düşünüyorum hayırlısı artık inşallah
Papatya_345414 Merve-metin kan testinde negatifi görmek daha üzücü oluyor bence, evdeki testte pozitif çıksın öyle gidin derim 🌸
Merve-metin myangelson amin inşallah canım 🙏🏻 Şuan o kadar sabırsızım ki heran akşam eve gidince test yapabilirim yani o derece 😂 ama beklemekte istiyorum bilmiyorum şuan çok karışık kafam ❤️❤️
Ebruebos Merve-metin yapacaksan sabah yap canım 😊ben yaptım valla ama negatif. Umudumu kaybetmedim daha 6 gün var çünkü.
myangelson Merve-metin ben olsam beklerim canım ama yapacaksan da ilk idrarla yapman gerekiyor öyle daha kesin sonuç alırsın henuz günün de gelmedi çünkü
Merve-metin Ebruebos benim 3 gün kaldı perşembe günü bat ondan kararsız kaldım yapsam mı yoksa direk perşembe kan mı versem diye düşünüyorum 🤨
Ebruebos Merve-metin yap bence sabah. Benim 3,4 gün kala belli olmuştu öncekinde. Negatif olursa canını sıkma. Ben ağustosta maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum. Sağlıklı olsun olursa gebeliğin. Bu ay olmazsa sonraki ay denersin . O yüzden canını sıkma.
Merve-metin Ebruebos orası öyle tabi ki sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 🙏🏻 Bakayım çalıştığım için sabah erkenden yapsam bile teste bakma fırsatım sabah erkende olur mu bilmiyorum en iyisi sabah duruma göre hareket etmek canım 🙏🏻
Bebismgeliyorr Merve-metin canim adetin geçip test yapana kadar anlamazsın hamileliği bende hergun adet oldum sanıp uyanıyordum afet olacagimki zamandan hiçbir farkı yoktu sonra hamile oldugumu öğrendim mide bulantisi bas donmesi felan bunlar hemen olan şeyler değil içini rahat tut kaç zamandır deniyorsunuz bizimde 9 ay sonra oldu sana tavsiye veriyim
Merve-metin Bebismgeliyorr 7 aydır korunmuyoruz ama çocuk istediğimize karar verdiğimiz daha 2.ayındayız canım bu ay ovülasyon testi aldım ona göre yumurtlama ve çatlamayı gördüm değerlendirdim canım tabi vereceğin tavsiyeler varsa dinlerim 🙏🏻
Merve-metin Papatya_345414 şimdi elimdeki testin markası awox diye geçiyor kullanma talimatına baktım ilk idrar diye özellikle belirtmişler yarın sabah ilk idrarla yapayım bari en iyisi gerçi varsa her saatte çıkar o ayrı bişey
Ebruebos Merve-metin beta yüksekse akşamda çıkar ama 3 gün varsa adete çok yüksek değildir beta sabah daha iyi olur
Bebismgeliyorr Merve-metin canim daha 2. Ay aklından çıkar düşünme benim 9. Ayda oldu o ayda hiç düşünmemiştim yani artık olursa olur kafasına girmiştim sende hiç kafana takma hayırlısıyla olur bol bol havuç ye armut ye vitamin kullan