Ccyln elifsen ben de futbol maçında ikinci yarı başlayınca takımların kalesi değiştiğinde onca seyirciyi nasıl karşı tarafa geçiriyorlar diye düşünürdüm 😂
Sevdatncr elifsen Ezanı Allah okuyo zannederdim bi de Ezan okunurken şarkı günah ama türkü değil zannedip türkü söylemeye başlardım 🤦♀️
alynozds elifsen ahahahahaha bende hala düşünüyorum neden böyle bir kanıya varmışım diye ama çözemiyorum 😂
Jesca elifsen televizyonun içine arkasından giriliyor sanıyordum😅..birde birçok tanıdığımız İstanbul’da oturuyordu o zamanlar bir sürü İstanbul var sanıyordum
pnar1108 elifsen atmye para yatırınca karşı tarafa bizim verdiğimiz para yer altından tüplerle uçarak gidiyo sanıyodum😅
sedseda pnar1108 ben de telgraf yazılan kağıdı elektrik tellerinden geçerek yerine ulaşır sanıyordum telgrafın telleri diye bir türkü vardı ordan bu mantık 😁
Kevser1369 Benimki herkesten biraz farklıymış ben ülke sınırlarından korkardim ülke sınırlarından çıkınca uçurumdan düşücem sanırdım 🤭
Ay-Bek elifsen karnıma bastırdığım zaman göbeğim tık tık diye atardı kendimi hamile sanardım. Neden göbeğim tık tık atıyor diye üzülürdüm 😀😅😂
23kubra23 elifsen sınıfta kalmaktan çok korkardım kalırsam eve gidemem yorgan yastık götürüp orda kalırım sanıyordum 🫶🏻