Reyyan04 elifsen televizyonun bir köşesini kırarsam istediğime elimi atıp alacağımı inanırdım hatta denemiştim😂😂😂
Churcill elifsen yorganın altına girince ya da öpüşünce çocuk oluyo sanıyodum (çocuklar duymasın effect) 😂😂
IKRAM_01 elifsen Radyoda misal ibrahim tatlisesin son kaseti diyordu bende artık kaset çıkarmayacak sanıyordum. 2.si babam maç izlerken hakan şükür gol attı diyorlardı bende diyordum ki demekki çoktan gol atmamış öyle diyorlar 😂😂😂😂
bihterziyagil_ 2cat1baby 😂😂😂 cennet mahallesini izlerdim orda sultanı görürdüm babama bende dansöz olacam demiştim 😂😂😂😂🤪🤪🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
elifsen Bir programda kadın şey dedi ayla güneşin aynı şeyler olmadığını üniversitede öğrendim. Üzerine tanımam😂😂😂
Altunay_2020 elifsen gözlük taka her kesi süper zeki sanıyordum, bir de ben iyi olursam insanlardan, dünyadan hep iyilik göreceğim diye düşünürdüm, ama hayat..🙂
Buusractn elifsen googlede atıyorum, akasya durağı yazınca direkt akasya durağı son bölüm diye öneri çıkıyordu ‘son bölüm’ü final bölümü sanıyordum😂 bir de tüp bebeğe ciddi ciddi tüple gidiyolar sanıyordum
Zeynepli12345 elifsen Şirinler biterken sizde iyi bir çocuk olursanız belki birgün şirinleri görebilirsiniz diye bişey diyorlardı. Şirinleri görücem diye iyi çocuk olmaya çalışır hatta taşların kenarlarına falan bakardım onları bulmak için 🤦🏼♀️
e_blue_sky_a elifsen yumos reklamındaki ayıcığın gerçekten canlı olduğunu sanıyordum ve almaları için annemlere yalvarıyordum