arkadaslar ayrintili ultrason yaptirmam gerekiyor,istanbul da nerde ve ne kadara yaptirdiniz 😇😇😇
ayrintili ultrason ???
Sen nerdesin İstanbul’un 😁ona göre söyleyim
Sevil ben sancaktepedeyim,asya tarafindanim..🙂
tugcemercann hııı Avrupa ben 😁😁
tugcemercann bende avrupa yakasindayim ama ailem maltepede bi kere sormustum maltepe bolge hastanesi 250 tl civariydi
tugcemercann nerde oturuyorsun ? Ona göre söyleyim canım ben 300 tl yaptırmıştım
Ben baska birsey icin uskudarda panason diye bieyerde yaptırmıstım belki yapıyorlardır sor istersen.birde medista diye bir hastane var cok iyi seyler duydum oraya da bakabilirsin.mutlaka birkac yere sor ben aynı ultrason icin bir yerden 1000tl baska biryerden 500tlye fıyat almıstım
Ben yarın maltepe Hastanesinde yaptırcam ssk lılar 200 tl 💕
Haticeyildiz peki tesekkurler canim 🙋
Handeaslan39 sancaktepedeyim canim
tugcemercann Ben de ümraniye de Afiyet Hastahanesinde 250 tl ye yaptırdım bu ay 👍🏻
Clover evet canim bende arastrma icindeyim,henuz vaktim var zaten ona gore kesinlestirecegim..
Dmlaa anladim canim,tesekkur ederim ❣❣
humaninannesi61 cok tesekkurler canim ❣bakacgim..
tugcemercann Rica ederim😌
tugcemercann ne kadar vaktin var yaklasik 3 hafta oncesinde randevu alman gerekiyo bugun arayip iki gun sonrasina cagirmiyolar dolu oluyo ona gore ayarla kendini
Haticeyildiz Sanırım devlet hastahanelerinde öyle. Özel birçok hastahanelerde bir gün önceden aramak yetiyor.
Haticeyildiz suan 17 haftaligim zaten.doktorum da 20-24 arasi yaptirmam gerektigini soyledi yani vaktim var
humaninannesi61 bende ozel muayenehanede yaptirdim benim gittigim yer sadece ayrintili ultrasonla ilgileniyodu 3 hafta oncesinďen randevu almistim bide aksam 7de yani o kadar doluydu 😀😀 ozel hastaneleri bilmiyorum
Haticeyildiz Çok talep varmış orada demekki😌