balbademim2024 Bsss bende 0.48 ile kaldım .diğer hormon değerlerim normaldi , eşimin de sonuçları iyiydi. Evlendikten 1buçuk ay sonra gebe kaldım. Hiç stres yapmayın oluruna bırakın oluyor 😊
Cansucannnnnnnn Bsss nasip kuzum sen yinede bı üç dört ay dene sonra hemen profesyonel bir yere başvur 0.70 le tüp bebek yaptırdım transferimi bekliyorum
Twinmother22 Benim 0.04tu hamile kaldım hemde ikiz eğer başka bir sorun yoksa vakit geçirmeden hamile kalmaya çalış ve moralini bozma yüksek tut
Bsss Yaaaa gerçekten miiii , şuan korunmuyoruz ilk denememiz inşallah bizi psikolojik olarak yormaz hemen sağlıklı bir şekilde gebe kalıp süreci atlatabilirim 🤲🏻
Bsss Fid34 vitamin almaya başladım diğer değerlerim çok iyi geldi doktor yumurtalarında çok iyi gözüküyor sadece amh değerinden dolayı erteleme dedi 23 ekim regli günüm inşallah tutar sağlıkla 🤲🏻
Bsss [silindi] vitamin alıyorum şuan D vitaminim B vitamin değerim çok kötü geldi hemen başladım takviyelere folik asitte alıyorum
Mls5454 Benim arkadaşımın da amh düşüktü dr lar tüp bebeksiz olmaz dedi gebelik , clife takviye kullandı 2 ay ve sonra kendiliğinden gebe kaldı , hiç moralini bozma canım
Mls5454 [silindi] 0.6 ydı amh ı , evet sadece c life , yumurta rezervini artırıyor diye başlamıştı hem adeti düzene girdi 1. Ayda sonrasında 2. Ayda gebe kaldı
IKRAM_01 Bsss Dr. Bana bu değerle doğal yolla hamile kalamazsın tüp bebeğe yönlendirdi direk. Diğer ay doğal yolla hamile kaldım ben. Allahın mucizesi
yenidenanne34 Bsss kusura bakmayin konuyla alakasiz ama bilmedigim icin soruyorum amh degerine nasil bakiliyor kan tahliliyle mi ?