Bahar_kocak Arzummm_98k teşekkür ederim hepimizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Uksero 40+0 baskı ve kasılmalar dışında belirti yok çokta hareketli çok zorluyor heyecanla bekliyorum bende…
Vandb Arzummm_98k hafif pıhtı şeklinde birşey geliyor pembemsi kırmızıya dönük koyu akıntı gibi düşünün o doğumun habercidiymiş bazısının 1 hafta sonra oluyor bazısının birkaç gün içinde
Yguo_mom Bahar_kocak yok özelde takipliydim suni sancı almak istedim daha fazla beklememek için kakasını yeme ihtimali vardı ki yemişte zaten yogun bakımda yattıı Suni sancı ve açılma olmayınca sezeryana aldılar
Bahar_kocak Yguo_mom benim yarın muaynem var 39+5 oluyorum bilmiorum sancı falan bende de yok ilk doğumum bakalım ne diycek yarın
Yguo_mom Bahar_kocak benım bebegim iri bebek oldugu için riski biraz daha fazlaydı Senin bebeginin gelişimi normalse belki doktorun biraz daha bekletebilir bilmiyorum hayırlısı olsun Allah yardım etsin
Svd12345 Arzummm_98k ilk oğlum 41 haftalık doğdu 🤣 Smdi ikinciye hamileyim. 32 haftalık 💙🤲 bakalım bu be zmn gelecek,🤣
Bahar_kocak Yguo_mom tansionumdan dolayı yatisim yapıldı dün akşam doğum yaptım darısı size arkadaşlar ama benim çektiğimi siz çekmeyin rahat olur inşallah sizinki🙄❤️