emel16 Essraa2 doktor çok önemli bence kendini rahat hissetmek önemli. Kendinizi nasıl rahat mutlu hissediyorsanız o şekilde devam edin. İnşAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Mervekaya Essraa2 her doktor ssvd yi desteklemiyor. Size ssvd nin risklerini saydı diye konusma tarziniz hic hoş degil. Heryerde listeler var ssvd yaptiran doktorlar diye. Destekleyen birine gitseydiniz en basta madem .
Essraa2 Mervekaya ozaman ben desteklemiyorum yapmıyorum dicek özürlü çoçuğa bakmak ne kadar zor sen biliyonmu demicek bu kadae basit nasıl klnuşup konuşmucamıda size sormucam..
dilcey Esraturgut ayda bir kez ödüyorum detaylı ultrason çekindiğim de sonuç gösterdim ücret almadı bir ay sonra çağırdı yani paracı bir doktor kesinlikle değil en uygun ve iyi neyse ona yönlendiriyor
Esraturgut Esraturgut dilcey tesekkur ederim bnde ilk gittim ama cok begendim bundan sonra hep ona gitmeyi dusunuyorum
dilcey Efsanem kendi muayenehanesi var hastanede çalışmıyor doğum için de anlaşmalı hastanelerden hangisini seçersen orda yapıyor
crazygirl karahanzynep Canım bende bursaya gelin geldim 7 aylik evliyim 6 aylik ta hamileyim medicabil özel hastaneye gidiyorum senin dediğin hastane de iyi mi
symky Bende esentepe de gönül doyran a gidiyorum. Gebelik öncesi de gitmiştim memnun kalınca şimdide devam ediyorum. Henüz 7 haftalıgiz... Insanın içini karartmiyor. Motive ediyor. Tavsiye ederim..