Essraa2 her doktor farklı olabilir. Ama bu tarz konuşmak hiç doğru değil. Sorun var demiyorum ama varsa , ya da olmasa bile sizin bir çabanız yoksa bir doktor size ne yapabilir? Doktor gördüğü riskleri söylemek zorunda daha sonra böyle birşey olsa Allah korusun bu seferde madem risk vardı neden söylemedin diyeceksiniz. Her kötü şey söyleyen doktor kötü doktor mu oluyor? Bende Neriman hanıma gidiyorum ve çok memnunum. Yine doğursam yine ona giderim. Çok soru sorar herşeyi merak eder sorarım doktora, benim gibi birine bile soru sormaya bırakmıyor herseyi tane tane anlatıyor insanın kafasında soru işareti bırakmıyor. Çok da tatlı insan. Bende medicalpark özlem oruç Şener’den memnun kalmadım. Ama kötü doktordur diyemem memnun olan insanlar vardır. İlk gitmem de çok ilgisizdi. Daha 6 haftalıktı ona gittiğimde erken gelmişsin iki üç gün sonra gelsen keseyi görürdük diyor , nerden bilebilirim dedim. Test yaptırdım pozitif çıkınca doktora gelmek istedim dedim. Eşimle biz soru sormasak bi bilgi alamayacaktık. İlk hamileliğim ve acemiyim. Şunlara dikkat et şunları ye falan bilgi vermesi gereken herseyi biz sorduk da cevapladı.