busraayksll babyasyanil fiyat aralığına göre değiştir bence onuda belirtseydin iyidi🤣 Fakir rs770 iyi bide kampanyadaydi en son
Kukulikukuli12 babyasyanil philips marathon mürdüm rengi. 2 yıldır kullanıyorum maşallah cok memnunum 🤌💥💥
Eru babyasyanil xiaomi vacuum mop 2c net bu bence fiyati digerlerine gore uygun ve gercekten cekim gucu guzel evin asla tozlu kalmiyo ben cok memnunum 👍
Akblt 1 yıldır kullanıyorum xiaomi vacuum mop 2c çok memnunum harita özelliği var silme süpürme ayarı var çok işimi görüyor
babyasyanil Kukulikukuli12 kuzu robot demistim marathon normal süpürge ama biliyorum anam kullanıyo canavar gibi 😅
Cansuu55 babyasyanil o zaman robotta en iyi marka ecovacs deebot ozmo aldır diğer robotlardan pahalı çünkü büyük robot markaları istasyonuyla birlikte al
Akblt babyasyanil hiçbir arıza sıkıntı yaşamadım abimde aynısı var 2 yıldır onlarda gayet memnun yani servislik bir sorunum olmadı çok şükür
busraayksll Kukulikukuli12 sanırım en iyisi Philips, rengi bile kalite akıyor 20kusur fiyatı da git onu aldır kötü olacagina ihtimal dahi vermiyorm 🤣🤣
zeyshnn babyasyanil irobot markasını öneriyorum, bendeki ilk çıkanlardan hatasız fakat süpürmesi çok iyi. Xiaomi essential robot annemde ve iki teyzemde var fakat teyzelerimdekiler hemen arıza yaptı. Bir tanesinin sorunu çözülmedi
Eru babyasyanil hayır normal hem süpürüyo hem siliyo hazne temizliği çok kolay 7 aylık bir gebeş olarak elim ayağım o olmasa yanmıştım fiyatına göre süper çıktı bana kalırsa daha pahalı urune gerek yok tabi butce meselesi biraz
Edebiyacianne babyasyanil xiaomi vacuum mop pro 2+ 3d global var bende memnunum hep süpürüp hem siliyor ama bütçeniz varsa kendi haznesini bosaltanlardan da alabilirsiniz.