• Gebelik
  • Kese var bebek görünmüyor ?

Beş buçuk hamileyim değerim 12943 çıktı bugün doktora gittim keseyi zor buldu ama bebek görünmüyordu 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi internette çoğu kişi hep kürtaj olmuş sizce neden böyle oldu kürtajlık durum olur mu

Benim de ilk 7 haftamda kese görünüyordu bebek görünmüyordu 9. Haftamda bebeği gördü ve kalp atışıni duydu .

Tu5696 insallah senin bebeğin görünür canım benimde kese vardı bebek gözğkmğyordı kürtaj oldum malaseff

Tu5696 benimde görünmemişti 7. Haftamda göründü canım kalp atısıyla endişelenme

Veybil umarım öyle bir şey yaşamam çok geçmiş olsun sana da

Benimde öyle olmuştu hiç korkmayın hatta bana bebeğin kesinlikle görünmesi lazımdı kese baya büyük dedi iki gün sonra gel kürtaj yapalım dedi gerizekalı neye uğradığımızı şaşırdık iki gün sonra başka doktora gittim orada çok şükür duydukta gördükte şuan 25haftalık hamileyim bekle 9.haftaya kadar çünkü geç döllenme olmuş olabilir

gamzeadattk gerçekten artık doktorlara güvenemez olduk inşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼

Tu5696 Bana da aynıları söylendi canım 36. Haftamdayım hiç stres yapma bol bol su içip dinlen 🙏🏻

Tu5696 inşallah korkmayın bende çok korkmuştum ama çok şükür şuan kızımızı bekliyoruz. Ve ben düşük riskiyle hastanede yatmıştım 1 hafta öncesinde.o yüzden korkmayın Allah’ın izniyle 9. Hafta da sizinkiside görünür kalp atışıyla beraber

Asel1602 çok şükür inşallah ben de görürüm bebeğimi sizinde Allah bağışlasın sağlıklı huzurlu kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼