Tugcezeynep89 Selam kızlar 17 ekimde doğumum var kısmetse , panik atak ve anksiyete var ama spinal olmayı tercih etim , ne kadar sürüyor ameliyat sizin deneyimleriniz nasıldı paylaşırmışsınız korku feci var 😩
F123 Tugcezeynep89 bende çok korkuyordum ilk doğumumda ama emin ol herşey çabucak olup bitiyor dua et bol bol doğuma eşinide yanında isteyebilirsin destek olması için canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻
Babykuzucuk Tugcezeynep89 aynı tarihlerde benimde var ben genel istedim doktorum ısrarla sacmalama anlamadan bitcek diyo. Ama o amelyat ortamı benim tansiyonumu cıkarabilir. Panik olabilirim kendimde hiç o kadar güç görmüyorum nasıl olcak bilmiyorum 🥹🥹
KubraAydin Tugcezeynep89 panik anında hemen sakinleştirici yapılıyor 5 dakikaya kadar bebek doğmuş oluyor zaten sonrası sizin dikiş anınız ve bitiyor:) Ben assslaaa bayılmadan olmam sezeryan diyordum korktuğum için ama gerçekten öyle korkulucak bisey değil
KubraAydin Tugcezeynep89 benimde 25 Ekim doğumum, ayrıca o belden yapılan iğne de hiç hissedilmiyor zaten incecik bisey iğne ucu hemen uyusuyorsunuz :) birde doğuma yakın çok fazla araştırma yapıp sormayın herkes iyi anlatmaz kafanız karışır daha da korkarsınız
Tugcezeynep89 Babykuzucuk bende normalde tansiyon fobisi var düşün alet koluma takıldığında bile panik yapıyorum sonuçta sakinleştirici felan yaparlar o ortamda diye düşünüyorum
Glyszr09 KubraAydin Ben de 8 gün önce doğum yaptın spinal sezaryen spinalden önce zaten uyuşturmak için ayrıca iğne yapıyorlar spinal iğne yaparlarken hiç hissetmiyorsun sadece vajinal bölgede elektriklenme oluyor doktor da söylüyor zaten elektriklenme olabilir korkma diye
Denizkkum Tugcezeynep89 Merhaba aynı panik bende de var. Evde işte hastanede nerde o alet koluma takılırsa takılsın yüksek çıkıyor normalde alışınca 11 ama bi anda unuttuğum zamanlarda takılınca 15-16 Şuan 6 haftalık hamileyim ve ilk muayenemde ölçülecek tansiyon için kendimi çok gergin hissediyorum. Heyecanla yükselen tansiyon preeklemsi yapmaz değil mi ?
adatuna Benim de büyük ihtimalle o gün olacak🤗 hiç anlamıyorsunuz bile spinalde giren herkes öyle söylüyor. Hep güzel düşünün nefes egzersizleri yapın🫶🏻
Beti_07 Ben normal beklerken aniden sipinalle Sezeryan oldum inanın hiç anlamıyorsunuz başınızda anesteziden iki kişi bekliyor ve sadece sizin ve sizin isteklerinizle ilgileniyorlar sakinleştirici yapılıyor zaten mideniz bulanırsa iğne yapılıyor yani bebek için ayrı sizin için ayrı doktorlar oluyor ve asla anlamıyorsunuz ben bile olduysam herkes olur o kadar tatlı canım var çünkü
Beti_07 Ki 10 saat suni sancı çekmişim üstüne Sezeryan inanın çektiğim acıya da değdi sezeryana da çünkü bebeğinizi görene kadar her şey
Esyu1606 Tugcezeynep89 Allah’ın izniyle benimde 17 Ekim sabah bende panik atak hastasıyım doktorumdan genel anestezi istedim ama oda ısrarla Spinal yapacağını söyledi bebeğini gör temas et dedi. Bende çok korkuyorum ama Allahım izniyle inşallah evlatlarımız sağlıkladünyaya gözlerini açar tek isteğim duam bu. Rabbim evlatlarımıza Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah 🙏
Snkakr Tugcezeynep89 ben bir buçuk yıl oldj doğum yapalı. Şimdi 33 haftalık hamileyim. Çok kısa sürüyo. Ameliyathaneye inişim 9.30 du ip eyi wur sonda falan doktor geldi bebeğin sesini 9.41 de duydum. Zaten lazer dikişti benim. Odaya çıkmam 10 olmamıştı daha yani yarım saat bile sürmemiş
Habibe_ Tugcezeynep89 ben ilk hamilelligimde sezeryan oldum doktor iğneyi yapıyor zaten sonrası bitti gitti oluyor,ben sondayı anestezi aldıktan sonra taktırdım, hissediyorsunuz siizinle uğraştıklarını ama acı falan hiç birşey yok benim bı anda başımda felaket ağrı attı başım çok kötü dedim daha lafım bitmeden direk seruma ilacı koydular ve o an ağrım gitti bebek 5 dakikada çıkıyor zaten sonra sizin dikisleriniz oluyor sonra oda ♥️
Linaa90 Tugcezeynep89 2 gün önce ilk sezeryanımı oldum stresten 2 saatlik uyku ile girdim ameliyata sana şunu söyliyim kesinlikle 0 acı
poyrazin_annesi28 Tugcezeynep89 Hiç korkmayın ben ağlaya ağlaya girmiştim doğuma 😄 Ama hiç bişey hissetmedim zaten ordaki personeller de konuşur sizinle. 3 4 dk içinde bebek çıktı hangi ara oldu anlamadım bile. 15 20 dk kadar da dikim oldu sanırım. Mecburi oldum ben ama iyiki sezaryen olmuşum korkmama rağmen çok güzel geçti bide devlette oldum 😄
Suzann- Tugcezeynep89 merhaba ben uzun süre anksiyete tedavisi görmüş bir olarak bi sezeryan doğum geçirdim ve şuan 2. Çocuğuma hamileyim sorunuz varsa cevaplayabilirim
Sineemiis Tugcezeynep89 tansiyon yukselirse dil altı veriyorlar ya da o an az bi genel anestezi verip doğuma devam ediyorlar hiç takma kafaya
Suzann- Tugcezeynep89 gerçekten allah yardım ediyo biliyomusunuz hiçbir şey olmuyor sadece bebeğinize odaklandığınız için panik yapmaya fırsat bile olmuyor