Elasss077 bnyogz geçen perşembe gittim. Ayın 5 inde. 900 küsür normal muayene ücreti dediler. 755₺ ile öğrt indirimi almış haliydi
19982023 Pinar0808 30 benim de :) doğum şeklini ve ücretini konuştunuz mu ? Bunu kaçıncı haftada konuşuyor doktor acaba
Pinar0808 19982023 33+0 da kontrole gitmiştim biraz kasık ağrım vardı progesteron yazdı.37de gel dedi o zamana kadar da doğurma dedi 😀 37de nst ultrason vs detaylı bakarız çalışamaz raporu yazarız dedi(kamu personeliyim) 38de de gelirsin çatı muayenesi yaparız doğum şekline karar veririz dedi.ben korkuyorum doğumdan dedim epiduralle yaparı kolay olur korkma dedi.yani ilk kez 33te konuştuk
19982023 Pinar0808 yani benimde ilk doğumum olcak. 🙊inan ki korkulu rüyam. Ve tüm çevrem zaten yılmaz hocaya gidiyor . Sezaryen doğumu çok tasvip etmiyo normal doğumu istiyormuş hep . Tabi ben de normal istemiyorum bakalım nolcak . Konuşunca umarım kolay ikna ederim sezaryana
Pinar0808 19982023 aynı düşüncedeydim normal yapamam diye düşünüyordum baştan beri sırf ondan dedim 33te korkuyoRum ben diye sezaryene hiç yanaşmadı direk normal doğum olarak bakıyor.epiduralle yaparız 3 cm açıklıkta takarız diye ikna etmeye çalıştı bende zamana bıraktım.ama şimdi biraz biraz yapabilir miyim acaba diye cesaret gelmeye başladı😀
snisml Ben özlem borozana gidiyorum çocuk tedavisi için gidiyoruz biz bu 3. Ayım doktorumu çok seviyorum kesinlikle tavsiye ederim
gebeskaplumbaga Annevekizi yaşam hastanesi Sema hocaya gidiyorum ilk doğumumda da oraya gittim çok güzel ilgili bir doktor çok memnun kaldım muayene ücreti 715 tl
Ftftft Ben livde Gonca Göksu Bulgan a gidiyorum çok memnunum bir sürü doktora gittim benden doğru düzgün tahlil alıp adam akıllı ilgilenen tek doktor gayet cana yakın ilgili bir insan sevdim ben baya doğumda güvenebileceğim en iyi kadın doktorlardan biri👍🏻
19982023 Pinar0808 Allah kolaylıkla sağlıklı şekilde kucağınıza kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏 psikolojik olay biraz . Yaparım dediğiniz an yapıyorsunuz gerçekten . Buna inanmak çok önemli . Benim sadece anne ve ablamın dogumlarindan ötürü fazlasıyla ön yargim var fobi oluştu . O yüzden hiç düşünemiyorum. Ama umarım siz yaparsınız rahatlıkla ❤️
Pinar0808 19982023 doktorla konuşulduğunu sanmıyorum ben hastane olduğu için aşağıda muhasebe var orası işe görüşmüştüm
Pinar0808 19982023 evet insanları fazla dinlememek gerekiyor aslında etkileniyoruz.ve bilmediğimiz bişey olduğu için gözümüz korkuyor.eğer ben yapabilirsem epiduralle size tavsiyede bulunurum 😀