EdanurYeter 19982023 karna bastırma olayında da korkacak bir şey yok . Bir tek kalkarken zor oluyor ilk kalkış , birde büyük tuvalete çıktığında her şey bitiyor tamamen rahatlıyorsun. Yani toparlanıp kalkman 3 gün sürüyor tamamen
19982023 EdanurYeter teşekkür ediyorum cevaplarınız için 🙏 hayırlı uğurlu olsun bu arada tabi bebeğiniz, gözünüz aydın 🥰 kahve filan götürüp içtiniz mi peki ? Çantama koymalı miyim ?
EdanurYeter 19982023 nescafe içtim ben ama hastanede var zaten oradan alıp içtim , rica ederim insanım büyük tereddütleri oluyor girene kadar biliyorum ☺️
Pinar0808 EdanurYeter teşekkür ederim canım.birde 20dk sürdü ameliyat demiştin toplamda 20dk mı az gibi geldi bana 30-40dk gibi duymuştum mutlu oldum.
EdanurYeter Pinar0808 anesteziden sonra 20 dkda bitiyor her şey canım. Benim 22.19da başladı Yılmaz bey 22.40 da aşağıdaydım odaya götürüyorlardı
Emineacr Sumeyye-Akif1 daha konuşmadık açıkçası ben iki oğlumu da emel hanımda doğurduğun memnun kaldığım için devam ediyoruz
Nesibegndgli Gul2769__ arif beye gidiyormuşsunuz benim doktorum normal doğum yapmıyormuş özel muayenesi var normal olacakları Arif bey e gönderiyormuş. Hiç bilmiyorum nasıl bir doktor sizin doğumunun nasıl olacak.
Gul2769__ Nesibegndgli çok çok iyi bir doktor normal doğumu destekleyen bir doktor benim durumum şuan sezeryani gösteriyor ama normal doğum için otuzbesinci haftaya kadar bekleyecez eğer normal olmazsa sonra sezeryan olacak bebeğin eşi aşağıda o yüzden sezeryan suan
Nesibegndgli Gul2769__ anladım çok teşekkürler bende bir muayeneye gidip tanışıcağım yani eğer normal doğum şeklinde olacaksa doktor değiştireceğim zaten. 30 haftalığız şuan sonlara doğru öğrenmem hiç iyi olmadı.
Gul2769__ Nesibegndgli Rabbim gönlüne göre versin canım umarım istediğin doğum şekli olur🤲🏻gidin tabi bana da haber ver olurmu merak ederim🌸