Meliksah1453 Ben cengiz Gökçek kadın doğuma gidiyordum. Sonra doktorum şehir hastanesine geçti şimdi oraya gidiyorum.
Pinar0808 Zehraumut canım bende hatemde yılmaz gencoya gidiyorum oda çok iyi bi doktor.dün kontrolüm vardı bende sordum normal doğuma eşi alıyorlarmış sezaryene almıyorlarmış.bana çatın dar dedi büyük ihtimalle sezaryen olacak gibi
Pinar0808 EdanurYeter korkma canım öyle abarttıkları gibi bişey değilmiş.bende çok korkuyordum.zaten uzun süren bişey de değil.hemencecik bakıyor 2 parmağıyla.38 haftalıkken baktı bana
EdanurYeter Pinar0808 benide 38 haftalıkken çağırdı da o yüzden sordum, yaşayıp göreceğiz artık ama ona muayene olmuş birinden duymak biraz olsun rahatlattı , teşekkür ederim ☺️
Pinar0808 EdanurYeter korkma emin ol korktuğumuz kadar değil.saniyelik zaten.benim çatım dar olmasına rağmen
Bhr_27 Pinar0808 bende hatemde elif poyraza gidiyorum o da çok iyi 14 +5 feyiz daha gitmemisim ayın başında randevum var cinsiyet için bakalım
Pinar0808 Bhr_27 elif poyrazı duymamıştım bana yılmaz gencoyu önermişlerdi gidince memnun kaldım değiştirmedim.kötü tarafı çok yoğun çok hastası var
EdanurYeter Pinar0808 ben doğum yaptım canım benim bebek erkenci davrandı suyum geldi mecburen sezeryana aldılar 😍
Pinar0808 EdanurYeter aaa hayırlı uğurlu olsun inşallah gözünüz aydın.sağlıcakla büyütün bebişinizi.kaç haftalıkllen doğdu.nasıldı sezaryen yılmaz hoca yaptı değil mi
EdanurYeter Pinar0808 35+6 da doğdu bebek şimdi küvezde 1 hafta yatacak. Yılmaz hocanın eli çok hafifti canım çok rahat bir doğum yaptım hiç korkacak bir şey yok