kaderbrk ilkgozagrim__ hıc bılmıyorum bende ankaradayım yabancısıyım buranın😅 tercıh ettıgım bir doktor var memnunum ve 38. Haftadayım 😂
Sinemgndg ilkgozagrim__ ben özelde 12 haftada öğrenmiştim arkadaşımla 2 hafta var aramızda o da devlete gidiyor o 11 haftada öğrendi mesela doktordan doktora değişiyor canım. Kontrole giderken çikolata ve 1 fincan türk kahvesi iç gösterir.
ilkgozagrim__ Sinemgndg tamam canım inşallah uzman doktor gideceğim doktor ve 41 yıllık tecrübe yazıyor hiç gitmedim ama sanırım bilgili ve yaşlı bilir mi sizce cinsiyeti
kaderbrk ilkgozagrim__ medical park burcu kısa doktorum ve kendisinden memnunum güler yüzlü içten bir doktor rahat hıssettırıyor😅
Sinemgndg ilkgozagrim__ benim doktorumda uzman benim ki bildi belki net görürse söyler ama bazı doktorlar net görselerde tam emin olmadan söylemiyor. İnşallah öğrenirsin gidince doktora.
boz-elaa 12 haftalikken tahminim vardi doktoruma soyledim o da onayladi ama yine de 2 hafta bekleyelim netlessin dedi, tahminimizde yanilmadik 😄
Mom_83 ilkgozagrim__ 17 de öğrendim öncesinde doktorum gördüyse bile söylemedi. Erken öğrenince yanılma payıda olabiliyor
Sumeyye_g ilkgozagrim__ 14 de gittim göstermedi bacaklarını çekiyordu doktorda net göremedi 18 haftada kontrolüm var bekliyorum bakalım net olarak görünür 13 hafta çok erken bazı doktorlar tahmin ediyor ama yanılma payıda var
minikmucizeemaak ilkgozagrim__ Doktorum tecrübeli cinsiyette de çok iyi ama bebekten bebeğe değişir bence pozisyon önemli. 13+6 da kıza benzetildi 15+0 da oğlum olacağını öğrendim, özel takipliyim