ilkgozagrim__ Kızlar sorum yukarıda 13 haftalık olacağız çarşamba günü özele gitsem kesin öğrenir miyim cinsiyeti
Zararsiz01 ilkgozagrim__ valla canım doktorun tecrübesiyle alakalı bir durum 14. Haftada özeldeki doktorum cinsiyet için çok küçük 3 hafta sonra gel dedi . 2 gün sonra devlette cinsiyet öğrendim kesin dedi üstelik
Camlicagizem ilkgozagrim__ İlk gebelikte 12. Haftada şimdi 16.hafta dendi bekledik pzt nasipse 16+4 olmuş olcak
kaderbrk ilkgozagrim__ ilkgozagrim__ kesınlık acısından 16. Haftada net konustu benim doktorum o yuzden cinsiyeti icin özele gitmenıze bence hıc gerek yok🙏🏻🙏🏻
Sumeyye237 Doktordan doktora değişir benim doktorum özel takipli olmama rağmen 16.haftadan önce söyleyemem yanılma payı oluyor diye tam 16 da söyledi.
MomsE ilkgozagrim__ kız 14 te gittim kesin değil dedi 17 de gittim göstermedi bağdaş kurmuş 🙄 21 de bir daha gidicem artık yetherrrr diyorum 😂
kaderbrk ilkgozagrim__ hıc bılmıyorum bende ankaradayım yabancısıyım buranın😅 tercıh ettıgım bir doktor var memnunum ve 38. Haftadayım 😂
ilkgozagrim__ summersu yaa öyle mi bana tahminde bile bulunmadı ikili taramaya gittim 12 haftada tam ama söylemedi şuan 12 hafta 4 günlüğüz bir sonraki Randevunuz ne zamandı peki sizin