Yoncaarslan Toplamda 10 kg aldım 🤗 38+3 olduk ilk günden beri maşallah hamileliğin olumsuz yönünü yasamadim, karnımda cikmasa kimse anlamaz 😄😅 Bekliyoruz valla bakalım ne zaman gelecek oğluş. 35+4 te 2 cm acikligim vardi suyum gelmedi sancimda yok halâ bekliyoruzz 🤔🤔
Dilli61 Gambi senin adına sevindim Can'ım en azından dönmüş Sezeryan olmayaydı iyiydi ama olsun sağ salim bebeğimizi kucağımıza alırız inş 😊😊
Gambi Dilli61 sağol inşallah sağlıklı olsun da normal sezaryen hiç sorun değil hayırlısı neyse o olsun🙏🏻
Yaceemm Ben 37+1 günlük hamileyim. Haftaya pazartesi ya da çarşamba sezeryan olacağım. Ama karnım 3 gündür indi çünkü geceleri beni gram uyutmayan mide asitim artık hiç yok ve her gören karnin inmiş diyor. Ayrıca dünden beri sanki bebek kafasını vajinamin içine sokmaya çalışıyor bi sıkışıyor sertlesiyor kafasını itiyor bi zaman sonra geçiyor. Kasiklarim çok acıyor öyle olunca. Ve bu dün özellikle tüm gün oldu. Öyle iki saatte bir degil. Saatte 10 kere belki sürekli. İlk hamileligimde hiç böyle bişe yaşamadım bu sefer sanki suyumu patlatacak gibi geliyor öyle sıkıştırıyorki kafasını. Neden olur bilgisi olan varmı bu yalancı doğum sancısı mi
Asdfgh Yaceemm iki gun once dogum yaptım aynı seyler bana da oldu hatta bu suyunu patlatıcak dedıgım gece iki saat sonra suyum geldı ve dogum yaptım o baskı Bı hareketlilik oluyor aşırı derece herkeste bir olmaz belki ama dogum sinyali canm
Aysecann Esra8861 37.hafta bitti bugün.37+6 da nst ye gireceğim ve ardından çatı muayenesi yapacak doktorum normal mi sezaryen mi karar verecek 😯 çok korkulu ve heyecanlı bir bekleyiş
Yaceemm Asdfgh öyle mi diyorsun. Dün sanki kafasına dokunacak gibiydim. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Daha bi ciddiye aldım şimdi
Cncahm Esra8861 sezeryanim 12si yani bu çarşamba doğuma gidicem çok korkuyorum rabbim hepimizin çocuklarını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cncahm [bilinmeyen] bende öyleyim allahın izni ile hiç bişey olmaz korku heyecan hepsi birleşiyor aslında benimde ikinci çocuğun 11 sene sonra allah yardımcımız olsun çarşamba günü sezeryan olu cam
Cncahm Beybist bende çarşamba günü sezeryan olu cam hayırlısı ile çocuklarımızı kulağımıza alican inşallah amin
Blackmelody Selin13 doğumunuz başladı mı? Benim bugün kramp tarzı 4-5 kez sancı saplanması oldu ama geçti doğum yaklaştıkça gibi hissediyorum bu sferkiler değişikti :)
Selin13 Blackmelody hayır ya beklıyorum hala eve yolladı haftasonuna kdr gelir diyorda sıkıldjm cok ne nişan ne su geldi. sadece kasılmam var sem sert oluyor o kdr bide bel ağrım cok benim :( çatı muaneme baktı işte
Blackmelody Selin13 bende de bı aktiflik yok yarın rutin kontrol var bakalım 🙄 ama cinsel birlikteliğin ertesi günü kramp tarzı sancılarım oldu doğumu hızlandırdigina inandım cidden 🙈