Esra8861
38+3 olduk kısmet olursa çarşamba günü spinal sezaryan ile medilife da doğum yapacağım. Çok cok korkuyorum tüm hamislerin korktuğu gibi. Ama ınsallah rabbim bize hiç verecek. Tüm.hazirliklarim tamam. Hastane çantas, ziyarete gelecekler için hediyelik ve ikramliklar, evim, bebek odamız, eşyaları, tek eksiğim oğlum 😉. Annemler De salondan gelip evi şöyle bi silip supurecekler gerek olmasa da :) rabbim yardımcımız olsun ınsallah herhangi bor travma yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙇🙇
Oğlum huy edindi geceleri ciddi hareketlenhareketleniyor. En erken gece 02:30 da uyuyabiliyorim. Sadece sağ ya da sol tarafa dönük 4 yastıkla yatıyorum. Geceleri en az 4 kere wc ihtiyacım oluyor. Son 2-3 gündür maşallah gece uyuyamadigim uykuyu öğle saatlerinde alıyorum. Öğlen 12:00 -13:00 te uyanıyorum.. yürüdükce vajinamda çok baskı oluyor. Önceleri sadec e sol tarafta kasılma olurdu ama şimdi iki taraflı kasılma oluyor. Nst de kasilmalar çıkıyor. Çatı muayenesinde herşey normal ama açılma.noktasinda doktor birsey söylemedi. Herseyin hayırlısı ınsallah 🙇😄