Sevil ama en rahati sezeryan chunki normalda chochuk ichinde endishen var kendin ichinde

Zarifa neden güvenmiyosunuz ki ben mesela hep annelerimiz nasıl doğurdu bahçelerde ormanlarda tek başına hep öyle motive ettim kendimi onlar yapıyor da ben niye yapamayim bende yaparım dedim yaptım da sizde yapabilirsiniz

Allah onun sabrını veriyo kızlar bence sezeryan hiç istemiyorum inşllahda olmaz Allah çekemiceğimiz şeyi başımıza vermez normalde hemen ayaktasına çocuna istedğin gbi bak ama sezeryanda sürekli milletten bişeyler beklemek ameliyat yerin acıyo falan bi ton iş bence ben 36+6 gelse de doğursamm dye bekliyorumm🤗🙄🙄

YkselCansuFidan yok canım kımseden bişey beklemiyorsun genelleme yapmayım ama ben öyleydim Doğum yaptıgım gece ayağa kalktım daha yatmadım yemegımı kendım yaptım evladımla kendım ilgilendim 🙂👍 herkes bir değil canım 🙂 Ve dedikleri gibi yarım insan olmuyorsun he sezeryan iyi demiyorum ama mecbur kalınınca yapılmalı 🙂

Handeaslan39 tabiki mecbur olunca olunması gereken bişey ama normal doğum öncelik olması lazım bizim gelinler 40 gün yattı sezeryannoldular afedersin 20 gün ben yaptrdım tuvalettlerinş 40 gün yattılar yemekleri herşeyleri önüne geldi onlarmı naz yapmış o zaman 😂😂

Normal doğum benide çok korkutuyordu ama yine de istiyordum geçen sene yaşadığım rahatsızlıktan dolayı zorunlu sezeryan olacak.

YkselCansuFidan onlar nazlı bide bünye meselesi canım 🙂 Ben hiç bir işimi kımseye yaptırmadım Yaptırmam da canım 🙂 Neden boşuna eziyet edeyim insanlara Gereksiz geliyor bana öyle seyler bazı insanlar çok nazlı oluyor canı tatlı oluyor 🙂

Zarifa bende tam tersi normal istiyorum ama korkuyorum sonra sezeryan diyorum ama onunda narkosundan korkuyom yani her ne olur sa olsun cikacak bi sekil 😂😂😂😂 saglikli olsunda insallah her sekilde dayaniriz insallah 💕