alcang GamzeTopluKk hayırlı olsun bende mersindeyim merkezde:) şuanlık yani doğum içim geldim memleketime. Hangi hastanede doğum yapcaksın
GamzeTopluKk alcang ben İstanbul da yapicam doğumu, riskli gebelik benim kuvöz yok yeni doğan yoğun bakım yok dedi Dr , Silifke yada Alanya'ya yönlendirdiler bende riske atmadım ailemin yanında yapicam doğumu nasipse .. Merkezde uzak bize 2,5-3 saat varmiş 😄
Gzmbrk Maşallah ne kadar çok kişiyiz hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz. Hepimiz kocalarımıza hasretiz. Ama o kadar da gururluyuz tabi. Rabbim herkesi sevdiğine bağıslasın 🤲
Esmaakdag Merve4222 bencede en iyisini yaparsın memlekettekı gıttım özel ile ordakı ozel arasında daglar kadar fark var
alcang GamzeTopluKk evet bide yolu baya virajlı bi yol. En güzelini yaparsın canım hayırlı doğumlar şimdiden 🥰
Elfsr12 Allah yardımcımız olsun kızlar inşallah eşlerimiz doğumda yanımızda olur eşim Muş’ta kısa dönem askerlik yapıyor 😌 rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin herşeyden önce 🙏🏻
GamzeTopluKk alcang aynen havaalanına gidinceye kadar için dışıma çıkıyor 😂 Silifke üzeri Karamana gittik eşimin memleketine yol mahvetti, o yüzden gözüm kesmedi burda doğumu riske atmayalim dedik 😄
alcang GamzeTopluKk ayy aynen bizde balayına antalya tarafına o yoldan gittik çekilir der değil valla. Tünel felan yapıyolar ama faaliyete geçmesi daha uzun sürer gibi
Esmaakdag Morcivert061 balkona cıkamazdım perde arkasından bakardım o olmayınca vakit gecmezdı saniyeler zar zor gecerdi sankı 😒
Morcivert061 Esmaakdag Bende anlamadigim bi deli cesareti var korkum falan yok ama o yokken evde bebege bisey olucakmis korkusu sariyo sadece. Bide bulundugumuz yerde hastanede yok o yuzden tek korkum
Esmaakdag Morcivert061 ondan canım sıkıntı etme ıyı dusun ıyı olsn hastanenın olmayısı senı tedırgın eden