Eylulikra03 Limpid aynen canım zaten gorusemiyoruz eşimle seyirden dolayı ewimizi bile tasiyamadik yalnız kalirsin korkarsin diyo hangi gemide çalışıyor eşin canım
Qqqww Taha burada🤗 tabiki eşimden ayriyim o su an afrin de ☹️ Rabbim hepsini korusun ve bize doğmamış evlatlarımiza bağışlasın 🙏
Vethekelif Selam kızlarrrrr Tunceli den selamlar eşimle buradayız 34. Haftamız Doğum burada olacak bakalım nasıl olacak
Qqqww Vethekelif bizim de asıl görev yerimiz Tunceli canım ama iki senedir gidemedi eşim hep Suriye görevinde ☹️
Tuubaaa alcang oyy maşallah çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, çok memnun oldum😍
alcang Tuubaaa bende çok memnun oldum kuzum. Allah ikimizede hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Vethekelif Qqqww buradan Suriye görevine giden çok oldu Allah yardımcınız olsun canım inş. Gelirsiniz yakın zamanda bizim şükür bu sene son yazın gidiyoruz
Fernur Elazigdan selam esim 1 aylik gorevlere gidiyor 30 haftaligim ama olsun hepsinin cani sagolsun ve vatan sağolsun biz bi sekilde hallederiz ee asker eşi olmak dik durmak demektir.
GamzeTopluKk Anamur'dan selamlar ,30+4 oğlumuzu bekliyoruz bizde 😄 yeni taşındık daha alışamadık buraya Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
alcang GamzeTopluKk hayırlı olsun bende mersindeyim merkezde:) şuanlık yani doğum içim geldim memleketime. Hangi hastanede doğum yapcaksın
Esmaakdag Merve4222 sınan beye gıdıyodm canım ben dogurdum 🤗 kızım 1 ay 20 gunluk memlekette dogum yaptm