Azra41 Beyzanury1234 Olmaz farklı kuzum mrk etme. Ama işte gittigin özel hastane de var mı renkli ultrason o önemli :) mesela benim izmitteki doktorum belli bir aydan sonra renkli vermeye başlamıştı ultason kağıdını :)
srgl3362 Beyzanury1234 özelde renkli ultrason var ama bebek yüzünü gösterirse şanslısınız yoksa koca muayene ücreti boşa gitmiş olacak 🥲
nurcakar03 Beyzanury1234 hayır özel hastanelerde doktorların odasında 2 türlü ultrasonda oluyor yani ekstradan para almazlar ben başka başka şehirlerde gittim doktora hep normal muayenede gördüm oğlumu tabi yüzünü herzaman göstermedi 😄
Camlicagizem Beyzanury1234 yinede görebilirsiniz ama 3 yada 4 boyutlu bakan bir yerse gösterebilir kimi özellerde bunlar yoktu ilk doğumumda şimdi nasıl bilmiyorum ama çoğunda vardır sanırım
Ebrukoc24 Beyzanury1234 normal muayenede istersen gosteriyorlar canim. Benim doktorum her gittigimde renkliye geçiş yapıyor.
Betbet3434 Beyzanury1234 her gidişimde renkli fotik alıyorum yani fiyat dahil ama bebek kendini bazen saklıyor kahve ve çikolata ile gitmeni tavsiye ederim. Bir de göstermeezse panik yapma 10-15 gün içinde ücrersi kontrol seansı oluyor onda denersin görmeyi