Beyzanury1234 Ben devlete takipliyim eşim ile bebeğin yüzünü merak ediyoruz renkli ultrason çekerlermi muayene diye gitsem yoksa onun fiyatı farklı mı olur
gamzecgr Beyzanury1234 olmaz büyük ihtimalle özel takipliyim ben her gittiğimde renkli olarakta gösteriyor doktor sanmıyorum fiyatının ayrı olacağını
Mevlude_Sahin Beyzanury1234 Detaylı da yüz renkli oluyor ikinci gebeliğim 2 haftam var. Bu gebelikte cinsiyeti göstermediği için renkliden bakalım demişti doktor. Normal muayene ücret vermiştim
MasalAlparslanMom Beyzanury1234 cihazın 4d özelliği varsa uygun pozisyonda olunca siz istemeden bile gösteriyorlar özelde, resmini de yakaliyolar😌
minikmucizeemaak Beyzanury1234 Ben özel takipliyim. Detaylı ultrason da renkli yüzünü aldık ama ondan sonra gittiğimde 1 kere yüzünü gösterdi bebiş renkli gördük ama ultrason çıktısı siyah beyazdı. Daha sonraki haftalar da renkli veriyormuş ama doktorum bir de 2 odası bar doktorumun detaylıda perşnotoloji uzmanı girdi diğer odadaydık diğerinde kendi odasında belki orada renkli çıktı da olmayabilir emin değilim
gamzecgr Beyzanury1234 25 haftaligim 16 dan beri renkli bakıyor verirler mutlaka yani renkli ultrason diye belirtmenize bile gerek yok randevu alırken
Beyzanury1234 Mevlude_Sahin 32 haftalığım ben o zaman normal muayene olacağım diye gidiyorum verirler ☺️
mercimekkoftesi1 Belli bi haftaya kadar özellerde renkli ultrason vermiyor, daha doğrusu bnm doktorum 16’ıncı haftadan sonra vermeye başlamıştı. Ekstra da bi ücret istemiyorlar
Camlicagizem Beyzanury1234 Bende özel takipliyim hem siyah beyaz hemde 3 boyutlu gösterdi (renkli) extra ücret değil detaylı ultrason baktırmayacaksanız tabi
Camlicagizem Beyzanury1234 yinede görebilirsiniz ama 3 yada 4 boyutlu bakan bir yerse gösterebilir kimi özellerde bunlar yoktu ilk doğumumda şimdi nasıl bilmiyorum ama çoğunda vardır sanırım
summersu Beyzanury1234 benim doktorum 21 den sonra renkli özelliğini kullandı ultrasonun. Haftanıza da bağlı kullanmayabilir
Kukulikukuli12 Beyzanury1234 bend eilk kızımda devlet talipliydim. 2021 de Pandemi oldugu için eşimi de her hastane kabul etmiyordu. Devlet zaten etmiyor. 38.hafta özel hastaneyi aradım fiyat aldım deidm ki sadece eşim görecek bebeği ve renklı görüntü istiyorum. Tamam eşinizi de alırız normal muayene ücreti alınacak demişti. Ekstra istenmiyor. Ama her özelde de renklı verilmiyor haberiniz olsun 🤭