svgkrtozdmr kılları tutamıyorum ki o kadar kısa yani, ama elimi sürtünce geliyor aynayla da baktım çok çok minikler yine de tedirgin oldum. ağdaya gittiğim için de oldukça seyrek

Trldyg almamaya karar verdim canım çok minikler eldiven desem tutamıyorum alınmaz yani. ağdaya gelecek olsa kesin giderdim ama iki haftada o kadar uzamıyor. yarına almayacağım iki hafta sonra 38. hafta kontrolümde ağdaya gideceğim çok stres oluyorum bu kıllar yüzünden 😂

Sacteli ilk üç ay jilet kullandım sonra karnım büyüyünce ağdaya geçmiştim çok da rahattım her ay kontrole denk geliyordu ağdayı yaptırıp ertesi gün hastaneye gidiyordum ama iki haftaya düşünce denk gelmemeye başladı :( şimdi de dopuma birkaç hafta kalmışken iki güne bi jilet yapmak istemiyorum biliyorum ki ağdadan birden jilete döndüğüm için de çok tahriş olacak yarına almayıp 38 hafta kontrolümde bi gün öncesinde ağdaya gideceğim sonra elimin altında jilet bulunduracağım hep hazırlıksız yakalanmamak için 🥲

edadm bence hiç yapmayın zaten az bişi var diyorsunuz jiletle aslaa yapmayın çoğalıyor kıllar sertleşiyor çok kötü ben çok pişmanım

edadm aksine jilet hem tahriş ediyor hemde sertlik oluyor çoğalıyor kıllar

Busetomris içim rahat etse sormazdım bunu, aylardır vücudumu ağdaya alıştırdım birden jilete döndüğümde çok kötü olacak her yerim kızarıp kabaracak batıklar artacak çok kanayacak ve eminim tahriş olacak çünkü sivilcelenme var maalesef. ben de çok mutlu değilim böyle olmaktan ilk üç ay jilet kullandım görememeye başlayınca ağdaya döndüm her ay kontrole denk geliyordu hemen bi gün öncesinde ağdaya gidiyordum ama iki haftaya düşünce denk gelmemeye başladı. eldivenle almak istedim ama tutulmuyor tüyler o kadar kısa yani ve çok da seyrek, ağdaya da gelmesi mümkün değil yoksa gidecektim. tüy dökücüyü de kimyasal olduğu için istemiyorum. şu zamana kadar da ağdayla gitmişken en azından son kez de olsa gitmek istiyorum. sorduğum herkes ağrın sancın akıntın vs yoksa çatı muayenesi için erken o haftada bakılmaz diyor diğer kontrolüm de 38 haftada olur muhtemelen, yine aynı şekilde bi gün öncesinde ağdaya gidersem sonrasında hep elimin altında jileti bulunduracağım hazırlıksız yakalanmamak için. fakat şu an doğuma -belirtim olmadığı için böyle söylüyorum- daha bir ay varken jilete dönmek en son istediğim şey

1159098263 yapmadım canım diğer kontrolüm 38 haftada olur o zaman da bi gün öncesinden ağdaya giderim çok mecbura kalmadıkça jilet sürmek istemiyorum hele de kıllar incelmiş ve seyrelmişken

edadm aynı senin gibiydim ama salaklığım jilet yaptım genital bölgem hepsi sivilce kıl kökü ikili kıl fln gerçekten çok sinir bozucu

1159098263 :( sen de ağdaya git kuzum büyük rahatlık gerçekten ben de en azından doğuma kadar dayansın istiyorum jilet sürmek istemiyorum

@edadm o kadar az ve kısa tüyden bi şey olacağını sanmıyorum. Bence bunu da bi normalleştirelim artık ya. Orman gibi olur ne bileyim böyle koku yapacak boyutta olur tamam ama kendini paralamaya ve hırpalamaya bu derece gerek yok bence.

caglag28 almamaya karar verdim zaten kuzum. ne bileyim aman sakın tüylü yakalanma hazırlıksız olma şöyle böyle denince de insan tedirgin oluyor

edadm boşver sen bakma kimseye. Doktor gözü görmez bile ağda sonrası çıkan kıllar çok syrek ve ince oluyor. Doğal bir süreç sonuçta bir de hamilesin yani jiletle keser mesersin bu sefer canın yanar. Düşünme ağdaya devam et.

Sofiaa teşekkür ederim canım öyle yapacağım içimi rahatlattınız 🫶🏻