_brcu88_ Mom_83 açtığı postun saçmalığınin farkında değil gibi😂bide işine gelmeyen yorum aldığı zaman karsisindaki insanlara saldırıyordu 🤷♀️😁
_brcu88_ pnarusluu onuda dediler zaten kocamın şeyi bilmem kaç cm demişti hatırlayamadım…küçük olduğu için hamile kalamiyorum diye sormuştu 😂
Slc inci_tanesi 🤣🤣🤣🤣ahaah popodan çıkıyor sanyolar sanrm çocuğu onu bende gördüm ve direk aklıma yengemin ilk gebeliğinde bebeğin popodan çıkacak olduğunu sanması gelmişti
Beyzanrrr Slc kesesinden cinsiyet tahmini yapın demeleri okdr çok sinir oluyorum ki yada 5_6 haftalık bebeklerin fotolarını atiolar cinsiyet tahmini edin diolar 🤦🤦🤦🤦
Slc Beyzanrrr 🤣🤣🤣evet cidden en hamile onlar tamam heves istek var hepimizin istediğimz şey evlat sahibi olmak ama yani boku çıkıyor bazen
_brcu88_ pnarusluu valla artık açılan postlara sasirmayi bıraktık 😂daha neler görecek bu gözler dedikçe ertesi gün daha fazlasını gördük 😂
Mevlude_Sahin Slc Eşinin penisi küçük ama baya küçük çocuğumuz olur mu diye bir post görmüştüm. Biri de boyu değil işlev önemli demişti , şaka gibi 😂😂
Slc _brcu88_ ben çok gülüyorum bazen ama insanlarımız nasıl merhametli yazıyorlar anlatıyorlar güzelce
Tubatgn Slc Burada da aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak ve rahatlamak her insana iyi geliyor. Buranın amacı bu ama 🤗 evet saçma sorular var ama yapacak bir şey yok herkes serbest
Slc Sevdeeez evet bazı şeyleri görüyorum içimi dökmek istedim takımı vereyim mi kayın baba ismi faln ailevi tamamen sen verme desen sanki vermicek ismi gibi gibi
Slc bengonca aynen cidden bazen insan sormak istio çok ciddi sağlık yada aklına taklan şeyleri ama kayın valide faln filan degil
Slc Annebebek012 şaka gibi ama cidden evet hepimiz hevesliiz ama minnis bebetolari tahmin edebilse doktor tahmin eder canm
Annebebek012 Slc hayır o ayrı bir konu ama akıl noksanı demek ne kadar doğru ki şurada hepimiz aynı sebeplerden buradayız ama o laf beni çok rahatsız etti
Slc Tubatgn ya tabiki de günümün yarısı inanın burada geçiyor ama bazı şeyler nasıl sorulur bilmiyorum dalga geçiliyor gibi sanki