brnzrnc kız🧿🌸
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
canparelerim_ teşekkürler 🤩 öğrenince yazarım size de 🥰
erkek
brnzrnc rica ederim evet haber verin, hayırlısı olsun sağlıkla doğsun🥰
canparelerim_ amin inşaallah ederm tabi hayrla sağlıkla gelsin 🤲🏻☺️
canparelerim_ bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız
bebegimm34_ tabi kaç haftalık? Atın bakıyım🌸
canparelerim_ 14 haftalık olucak yarın resim eklemek istiyorum ama eklenmiyor nasıl yapıcam
bebegimm34_ ana sayfadaki 3 noktadan resim yükleye girin ordan galerinize yönlendiriyor, galerinizden seçtiğiniz fotoğrafı kopyalayıp buraya yapıştırın.
@canparelerim_ banada bakarmisin cnm
canparelerim_
Banada yorum yapar mısın canım ☺️
Aslan04 ultrason fotosu çok parlak çıkmış ve belirgin değil, birde haftasıda biraz küçük hala daha. Sadece kesesinden yola çıkarak yorum yapabilirim, kesesi kız kesesine benziyor. 12-14haftalarda tekrar atarsan bi daha bakıyım olur mu? Daha cinsiyetide öğrenmemiş olursan tabi😊🌸
Maral2024 çok minik bilemedim o yüzden🙈 9-12 en geç 15haftaya kadar yine fotoğraf atarsan o zaman tekrar baktım olur mu🌸
canparelerim_ cok tesekkur ederim
canparelerim_ nedense beni galeriye atmıyor görsel ekle var ona tıklıyorum ama yapmıyor
bebegimm34_ attım bakar mısınızz 🩷
bebegimm34_ maşallah kız🧿🌸
canparelerim_
☺️☺️ teşekkür ederim , nereden anlıyorsunuz bu haftalarda kız görünüp erkek , yada erkek görünüp kız diye yanıılma payıda oluyormuş diye cok duydum
bebegimm34_ rica ederim🌸 evet yanılma payı olabiliyor. Genel olarak 16.haftadan sonra kesinleşiyor artık değişmiyor ama öncesinde ki haftalarda da hangi cinsiyette olduguna dair bazı işaretler oluyor. Onlardan yola çıkarak tahmin yürütüyorum yani nub teorisine göre bebeğin duruşu, vücut yapısı ve kese şekline göre bazı ayırt edici belirgin işaretler olabiliyor. Nubtan anlayan herkes doğruya yakın tahmin yürütebilir arada yanılsada.