Yaaa insAllah bi Oglum var bide kizim olursa daha ne isterim tabi önce saglikli olsunlarda ama iste kiz cocugunuda tatmak isterim 🫶❤️ tsk ederim
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
- Düzenlendi
Gnlkelkitli rica ederim🥰 amin inşallah evet en önemlisi o, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun öncelikle, sonrasında da gönlünüzce olur inşallah🙏🥰 benimde bir oğlum var 2buçuk yaşına gelmek üzere, şimdi de kızıma hamileyim 27haftalık🌸 sağlıkla doğuralım inşallah🤲❤️ sizin oğlunuz kaç yaşında?
InsAllah canim ayin sonunda doktor randevumuz var ins ozaman ögreniriz ❤️ benim oglumda 2 yasina agustosta girdi :) allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insAllah ❤️🫶
Gnlkelkitli maşallah Allah bağışlasın canım🧿💙 cinsiyeti öğrenirsen bana da haber ver🥰
canparelerim_
Tamamdir canim 🫶❤️
Sibel_g kız gibi görünüyor🧿🌸
Tekrar bakabılır mısınız
Neslihan500 resmî nasıl koydunuz ya ben koyamıyorum yardımcı olur musunuz
miniminnacik_ erkek gibi maşallah🥰🧿💙
Hilaldabaan ana sayfada yukarda 3noktadan resim yükleye girin, galerinize yönlendiriyor ordan yüklemek istediğiniz fotoyu seçip kopyalayın ve bu posta yapıştırın.
canparelerim_ merhaba tekrar neye göre erkek dedınız merak ettım 😌
miniminnacik_ çıkıntı mı var tam neresi acaba cızıp atma şansınız var mı
canparelerim_
Bize de bakar mısınız 13 haftalık
miniminnacik_
Çizdiğim yer çıkıntısı gibi duruyor birde kafa-vücut yapısı ve duruşu da nuba göre erkek gibi yorumladım😊
Elifderint kız gibi🧿🌸
canparelerim_
İkili testte erkek dedi bakalım 1 ay sonra gidicem
canparelerim_ bana da bakarmısınız
Elifderint nubu kız gibi geldi bana, kafası küçük ve boynu ince kıvrımlı oldugu için ama tabi belli olmaz😊 hayırlısı olsun sağlıkla doğsun🙏 kesin net öğrendiğinizde yine haber verirsiniz🌸
Aysimal0 8haftalık daha çok minik. Bilemedim o yüzden. 10-12hafta arası yine usg fotosu alırsanız atın tekrar bakıyım🌸