• Gebelik
  • Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz

canparelerim_

Yaaa insAllah bi Oglum var bide kizim olursa daha ne isterim tabi önce saglikli olsunlarda ama iste kiz cocugunuda tatmak isterim 🫶❤️ tsk ederim

Gnlkelkitli rica ederim🥰 amin inşallah evet en önemlisi o, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun öncelikle, sonrasında da gönlünüzce olur inşallah🙏🥰 benimde bir oğlum var 2buçuk yaşına gelmek üzere, şimdi de kızıma hamileyim 27haftalık🌸 sağlıkla doğuralım inşallah🤲❤️ sizin oğlunuz kaç yaşında?

canparelerim_

InsAllah canim ayin sonunda doktor randevumuz var ins ozaman ögreniriz ❤️ benim oglumda 2 yasina agustosta girdi :) allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insAllah ❤️🫶

Hilaldabaan ana sayfada yukarda 3noktadan resim yükleye girin, galerinize yönlendiriyor ordan yüklemek istediğiniz fotoyu seçip kopyalayın ve bu posta yapıştırın.

Elifderint nubu kız gibi geldi bana, kafası küçük ve boynu ince kıvrımlı oldugu için ama tabi belli olmaz😊 hayırlısı olsun sağlıkla doğsun🙏 kesin net öğrendiğinizde yine haber verirsiniz🌸

Aysimal0 8haftalık daha çok minik. Bilemedim o yüzden. 10-12hafta arası yine usg fotosu alırsanız atın tekrar bakıyım🌸