Nazkayraduru Kızlar kafam çok karışık ya doktorum eğitime gitti doğumda olmayacak (Nazan Yurtçu) medicana doğum bütçemi aşıyor normal doğumdan aşırı korkuyorum 28+5 haftalık olduk Sizde durumlar nasıl doktorunuz kim nasıl gidiyor
-Ozlem58- Nazkayraduru univeriste de Begüm kurt ,caglar hocayı çok duydum hatta gitmek istedim ama randevu bulamadım :(
BirazbundanBirazondan1 Nazkayraduru üniversite begüm kurt gittim memnun kaldım. Çok iyi bir doktor. Muhane ederken herşeyi açıklıyor aklında soru kalmıyor
BirazbundanBirazondan1 -Ozlem58- rendavu almak için o ayın son haftası alınıyor. Ekim ayının 27 sinden itibaren rendavuya bakın
-Ozlem58- Nazkayraduru teşekkür ederim , benim daha doğum şeklime doktr bir şey demedi lakin ben normal istiyorum ,eğer bebek kilolu olursa sezeryan olur onun disnda normal olur demsiti öncelerde . 34hafta olduk rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun .
-Ozlem58- BirazbundanBirazondan1 zaten burda duydum iki hocanın ismini de ama işte hiç randevu bulamadım Ekim ayı için 25eylulde başladım randevular tamamen dolmuştu :(
BirazbundanBirazondan1 -Ozlem58- ayın son günü deyip o günde randevu bulunamıyor. Son 2 aydır randevu almak çok zordu. Demek ki hergün bakmak lazım🙄. Çağlar hacamı begüm hanımı mı dersen ben begüm hanım derim sen soru sormadan utrasyonda gördüklerini hepsini söyler. Soru sormana bile gerek kalmıyor. Çağlar hoca 5 dakika muhane ediyor pek konuşmaz. Ama ameliyatları çok iyi diyorlar.