Premsesko Arkadaşlar 2 haftadır hap olarak kullanıyorum hafta da 1 de iğne oluyorum. Ama 3 gündür baygınlık geçiriyorum midem bulanıyor içim geçiyor ölü gibiyim . Kendimi berbat hissediyorum. Progestan yapar mı hap olarak kullanıyorum.
A12_S07 Premsesko yapar canm bende hap olarak kullandım son bitmeye yakın bende de baş dönmesi yapmıştı eşimi iki kişi olarak görüyordum
Mervs Premsesko agızdan alındıgında yapıyor bende aynı şeyi yaşadım agızdan alınca berbat bişeydi 😔 yanımda top patlasa duymuyordum fitil olarak yan etkisi yok doktoruna danış bence böle böle oluyorum diye
Cocuk_Gelisimci_Anne Premsesko canım bende ağız yolu ile aldığım da çok kötü oluyordum fitil olarak kullanmak daha iyi ve daha sağlıklı bana doktorum da öyle dedi daha çok faydasını görürüz dedi ben ilk korktum vajina yolu ile almaya ama sonra mide bulantısı gibi gibi şeyler yaşayınca başladım ve çok iyi geldi
Premsesko A12_S07 Ya içim geçiyor baygınlık gibi ama berbat birşey ölecem sanıyorum ama 2 3 haftadır içiyorum yoktu böyle birşey
Zeybal34 Premsesko kaç haftalıksınız? Hamileyseniz 2 3 hafta içinde yapıyor. Bana doktorum ağır geleceği için fitil olarak kullanmamı söyledi. Çok ağır bir ilaçmış. Yani panik yapmayın olur yan etkisi.
Premsesko Zeybal34 18+0 ım 14 ten bu yana kullanıyorum. Hiç bukadar kötü olmamıştım. Berbat hissediyorum bulantı da yaptı
Zeybal34 Premsesko anladım peki siz bu bilgiyi doktor ya da sizinle ilgilenen hemşireye bildirdiniz mi?
Yaseminkamalak Premsesko bende 14+2 den bu yana günde 3 keZ kullanıyorum 3 güne bir de proloton igne vuruluyorum şu an 19+ 4 üm
Premsesko Mervs Bukadar kötü yapar mı anlamadım ya. Birde 3 haftadır kullanıyordum sorun yoktu 3 gündür oluyor
Mervs Premsesko evet kişiden kişiye değişiyor bünyeyle alakalı bende çok sersem olmuştum çok kötü etkilemişti
Premsesko Zeybal34 3 gün önce gittim doktor yan etki yaptı mı dedi hayır dedim bir daha yazdı progestan ama bu sefer yan etki yaptı
Zehraargan Premsesko Evet progestan öyle maalesef. 7. haftamdan beri kullanıyorum yarın bırakacağım Allah’a şükür. İnsanı uyuşturuyor, halsiz yapıyor, uyku veriyor
Cocuk_Gelisimci_Anne Premsesko evet çok kötü oluyordum bence siz direk doktora danışın ve vajinal yoluyla kullanın bu şekilde içiniz de temizleniyor aslında ben çok faydasını gördüm