Tansukut 40+1 deyim uyandığımda kilodumda erik büyüklüğünde jel kıvamında bir akıntım vardı hafif kırmızılık vardı yaşayan varmı bunu baya kıvamlı bir jeldi
neanladinyurdagull Tansukut benimde nişanım geldikten birkaç gün sonra suyum geldi doğumum başladı nişan geldi diye obaa koşun doktora bu değil yani bilinçsizce yorum yapmışlar biraz size.Sancı olabilir suyunuz gelebilir öyle gidin elbette
Tansukut Seyma0101 peki sancım hiç yoksa ve nişanım gelmişse doktora gitmem gerekir mi bebeğinde hareketi normal
Melike_sevgi Tansukut hemen gitmenize gerek yok sancılarınızın düzene girmesini bekleyin bide suyunuz gelirse sonra gidin şimdi giderseniz sancınız gelmezse suni sancı verebilirler. Sancıların sıklığı 5 dk da bir gelmeye başlarsa ve 1 dk boyunca sancı sizi tutarsa hemen gidin
hunilimom Tansukut gitmene gerek yok canım evde sancın veya suyunu bekleyebilirsin bebeğin hareketlerini takip et sancın 5-6 dk düşünce gidersin
Cekilmezbirkiz Tansukut nişan doğum başladıdemek değildiracele etmeyin sancını yoksa gitmeyin boş yere
Mom61 Tansukut benim nişanım geldikten 1 hafta sonra doğum oldu sancınız yoksa acele etmeyin bence Rabbim kolay doğumlar nasip etsin 🌸
Tansukut Mom61 gerçekten mi baya uzun sürmüş inşallah herşey güsel geçer hepimiz için teşekkür ediyorum❤️
Maras46konya-00 Benim de biraz geldi kırmızımsı sümüksü pazartesi günü sezeryan doğum var sancım yok hafif sancım var sadece suyum da yok bebek de Harketli normal doğum istemiyorum sezeryan istiyorum doktor yapar mı sezeryan gidersem şimdi
Tansukut Seyma0101 nişanım geldiğinde çok hafif ağrılarım bardı doktorum gel kontrol edelim dedi ve sonrasında ağrım kesildi doktorumu aradım uzun süredşr ağrım yok gelmelimiyim diye sancın yoksa gelme önemli olan sancının olması dedi gitmedim o saatten sonrada sancım olmadı bekliyorum bendr
Seyma0101 Tansukut bilincsizce yorum yaptı dıyenler olmusta be olursa olsun en ufak kanamada bıle dr kosun dıyenler var kusura bakmayın da benım nısanım geldıgınde zaten sancımda vardı sızınde sancınız var sandım saglıklı dogumlar
Papatya_kokuyo5 Tansukut nişanın gelmış 🥰benim nişan geldikten iki gün sonra doğumum gerçekleşti sancın suyun gelmeden gitmene gerek yok diyorlar ama benim ikinci gün şansım olmamasına rağmen sadece kontrol amaçlı gittim ve 8 cm açılma vardı
Tansukut Papatya_kokuyo5 yarın kontrolüm var benim de inşallah aynı şekilde benim de açılmam olmultur sancı ve su gelmesi halen olmadı 🩷