Ben almadım gerek de duymadım. Bebek dışarı çıktığında hava alsın güneşi görsün yeri gelirse bu kadar korumak istemiyorum

Kbrblbl Hastaneye götürürken kullanıyorum ben sadece hapşıran öksüren hasta olan bir sürü insan oluyor. Yeni doğan döneminde hastaneye gidip gelmeler için kullanıcam kızımda da aynı şekilde yapmıştım. Onun dışında günlük gezmelerde çok soğuk hava olmadığı sürece kullanmıyorum 🙏🏻

Kbrblbl ilk zamanlar tülbent örtmüştük havalar rüzgarlı oldukça hastanenin orası da cereyan yapıyodu tülbent sürekli kalktı kalktı indi sonra örtü aldık kışın da gezdirmeyi düşünüyorum açıkçası soğuklarda iş görür bence

Kbrblbl gerekli. İlk zamanlar dışarı çıkıp hastaneye vs gidince o soğuk havada buz gibi rüzgar esince çocuğun suratına suratına vuracak. Tamam temiz hava da alması gerek ama o buz gibi havada da değil. Gereken yerde açar havasını aldırırsın.

Kbrblbl bir de müslin mi alınmalı yoksa pike tarzı kalın olanlardan mı

Kbrblbl ben kullandım ilkinde yine kullanacağım bebeğin suratına ayaz rüzgar çarpsın istemiyorum zaten rüzgarda nefes alamıyorlar o yüzden gerekli yazın doğum yapsaydım daha ince Müslin alırdım ama yine alırdım 7/24 üstünde duracak bir şey değil zaten güneş gelince hafifçe örtersiniz yakmasın diye yada rüzgar gelince vs
    Birde sürekli kalabalık ortamlara giriyoruz hastaneler kafeler buralarda üstünü kapatmayı tercih ederim ama yine tamamen değil arada bir boşluk olup hava sirkülasyonu sağlayacak sonuçta

1prensannesii__ yani her yerden kapar kapacak olsa. Doğduğunda iğne yapılırken giydirilirken hiçbir şey örtmüyorlar sonuçta

Kbrblbl bende ilk hamileliğimde almıştım heves edip ama doktorlar önermiyor o içeriyi daha sıcak hale getiriyormuş bebeğe zararlıymış fazla ısı şuan yine hamileyim bu sefer almıycam gerek yok 😊

Mamky aldım ben rüzgarda kullanıyorum bi de emzirirken harika oluyor bebek bakım odası aramaktan kurtuldum 🧚🏼‍♀️ bakın derim