Puset örtüsü gerekli mi tecrübeli anneler ne düşünüyorsunuz
Puset örtüsü
Ben almadım gerek de duymadım. Bebek dışarı çıktığında hava alsın güneşi görsün yeri gelirse bu kadar korumak istemiyorum
adatuna ilk başlarda hastane ortamında enfeksiyon falan kapmaz mı
Kbrblbl ben kullandım ilkinde yine kullanacağım bebeğin suratına ayaz rüzgar çarpsın istemiyorum zaten rüzgarda nefes alamıyorlar o yüzden gerekli yazın doğum yapsaydım daha ince Müslin alırdım ama yine alırdım 7/24 üstünde duracak bir şey değil zaten güneş gelince hafifçe örtersiniz yakmasın diye yada rüzgar gelince vs
Birde sürekli kalabalık ortamlara giriyoruz hastaneler kafeler buralarda üstünü kapatmayı tercih ederim ama yine tamamen değil arada bir boşluk olup hava sirkülasyonu sağlayacak sonuçta
1prensannesii__ yani her yerden kapar kapacak olsa. Doğduğunda iğne yapılırken giydirilirken hiçbir şey örtmüyorlar sonuçta
Kbrblbl bende ilk hamileliğimde almıştım heves edip ama doktorlar önermiyor o içeriyi daha sıcak hale getiriyormuş bebeğe zararlıymış fazla ısı şuan yine hamileyim bu sefer almıycam gerek yok 😊
Mamky aldım ben rüzgarda kullanıyorum bi de emzirirken harika oluyor bebek bakım odası aramaktan kurtuldum 🧚🏼♀️ bakın derim