Maviii Semas kız bebeğinde tek isimden yanayım, ilerde eşinin soyadını almak isterse iki isim iki soyisim onu zorlar, bebeğimiz erkek şu an bizim, iki isim koyduk ama, dedemizi kıramadık 🌸
Hgemr Tek isimden yanayım 😁 Iki ismin uyumu önemli,sonra iki isim aynı anda kullanılmıyor bir kesim ilk isimle bir kesim de ikinci isimle sesleniyor,ayrıca ilk çocuğa iki isim koyunca ikinciye de iki isim uydurma çabası oluyor. Zor iş yani😂 en iyisi tek isim🐣
Ozgeliz Hgemr YiğitBerat nasıl oğlumun ismi Nefret ederdim iki isimden ama koyduk ve iki ismiyle sesleniyoruz yiğitBeratttt
Deletedmom58 Biz toplum olarak tek isim olmasına alışmışız bence. Bazen kişiler isimlerini hiç sevmeyebiliyor, iki isim ikinci bi seçenek. Bende iki isim koyacağım eşimin babasının adı olacak, tek isim olsa birebir aynı oluyor. O yüzden ikinci bir isim daha ekliyoruz
Crocus20 Deletedmom58 babanızın ismini bilmiyorum ama ikinci bir isim düşünmek yerine yanına ek olarak koyabileceğiniz bir isim düşünebilirsiniz aslında. Bende kendi babamın adını koymak istedim birebir aynı olmasın diyede mesela yanına han ekini ekledim ve tek bir isim olarak kullanıcam
Irmakdkm Biri ben biri eşim istediği için gerçi desem ki sadece dediğim olcak tamam derdi ama kıyamadım ona o yüzden Asaf Emir koyucaz inşallah 😂💙
deletedmom734 Buseayazerdgn canım çift isim sünnet değildir Bilakis Efendimizin çocukları hep tek isimlidir
Hulya06 Semas Biri ben birini de eşim istedigi icin bizde çift isim koymaya karar verdik🤗.Allah nasip ederse Eymen Alp koycaz 💙
Minikdunyam Semas benimde aynı sebebten eşim bi ismi koydu ben pek içime sinmeyince diğer isminide ben koydum 🥰
tugbamehmetbaki Semas eşim babasının ismini istedi O zaman ben de babamın ismini koyacağım dedim O yüzden çift isim düşünüyoruz
ayaniz Semas bende anlıyamıyorum ve sevemıyorumda cocuklar icin zorluk oldugunu düsünüyorum .. artık tek isimli cocuk kalmadı sanki🤭
Azrasare Semas bir eşim bir ben koyunca iki isim oluyor 😁 birde eşim ve ailesi çoğunlukla çift isimli ben seviyorum çift ismi 🤨😁
Bbsozlm Canım bence iki isimin amacı hem annenin hem babanın gönlü olsun hemde büyüdüğünde hangisini beğeniyorsa onu kullansın diye bende tek isimden yanaydım ama hamile kaldığımı öğrendiğimde iki isim koyup onun ilerleyen yaşlarda hangisini beğeniyorsa onu kullanması için tercih sunmak fikri daha mantıklı geldi gerçi daha çok küçüğüz 7+1 ama yinede planlar yapılmaya başladı 🙈😂
peloo Semas kız olsaydı tek isim düşünüorduk ama erkek bizimki ve erkeklerde iki isim hoşumuza gidiyor 😊
Merwon Semas ben sünnet diye konulduğunu bide isimlerden birinin anlamı ağırsa hafifletsin diye yanına uygun anlamlı isim tercih edildiğini duymuştum.