Hurreminyansanayisi bdenerigokce Ya bimden felanda almadık ok marka yani nasıl olabildi bizde şaşırıyoruz birde forumda okumuştum yok iğneyle delmiş felan evime gelen gidenim çok olur diyede saklıyorum yani korkudan
bdenerigokce Hurreminyansanayisi ay töbe iğneyle delmek mi yok artık 🫣 yok canım marka da olsa çıkabiliyor, sonuçta fabrika yapıyor yani arkadaşımda çıktı ama onlar hep bakıyor dikkatli hemen farkettiler gidip ertesi gün hapı aldı çocuk olmadı🥰 biraz da nasip tabi 🌺
Semmraa Hurreminyansanayisi ok markasında kaç kişide daha duydum patlama delik yırtılma gibi sorunlar 😩
Afzv Hurreminyansanayisi Hayırla gelsin Çocuğu vermeyen Rabbimse verende Rabbim al işte buyur örneği kimsenin laf etmeye hakkı yok Allahın nasibi 🩷
Hurreminyansanayisi Afzv öyle tabii ki hayırlısı böyleymiş diyoruz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hep dua ederim
_emineyavuz Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah demek ki ne prezervatife güvene bilicez ne de kocalara 😂😂 gerçi biz isteyerek yaptık suan ki oğluşu dua edin bana 35 gün kaldı doğuma ve iki çocukla nasıl baş edilir bilmiyorum 😂
FKRKS29 Hurreminyansanayisi Yaa hayırlısı olsun hakkınızda zor Bi süreç olur belki ama Allah dağına göre kar verir Rabbim sağlıkla kucaginza almayı nasip etsin olur gider Bi şekilde ❤️🥰 bizim içinde dua edin InşAllah isteyenlerde tez vakitte hayirlisi ile hamile kalır ❤️
mucizeeemmm Hurreminyansanayisi aynı ben 😂 Şuan kızım 10 aylık bende bi ay sonra doğuracağım inşallah sağlıkla gelsin bebişin sıkma canını
esmaaykur Hurreminyansanayisi 😌 bende 5 aylık oglum varken hamile oldıgumu öğrendim su an 11 haftalıgız seşamun aleykum dedi resmen ikiz anneleri gibi olcaz rabbim saglıklı kucaklarımıza almayı nasıp etsin
Yncatc Hurreminyansanayisi ondada bir hayır vardır ikiz gibi olacaklar zorluklarda unutuluyor sağlıkla büyüt ❤️
ebru31111 Hurreminyansanayisi maalesef bende prezervatifle kaldım ama çocuklarım büyük 3 asla düşünmüyorduk ama nasipte varmış 2 oğlum var 8 küçük 6 yaşında Buda kız olucak nasip olursa 24+2 olduk 🥰😂
3prens1prensesmom Hurreminyansanayisi ayni sekilde gebe kaldim bende suan bebegim 11 aylik ben 31+2 gebeyim😌