Bu akşam iş yerinde aniden sancım oldu 29. Haftadayım. Çok kötüydüm ağrıdan acıdan ağlamaktan bir hal oldum allahtan eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum hemen götürdü beni. 9 Eylül takipliyim zaten. Neyse arabadan indim ayağa kalkmamla daha kötü oldum eşim kucağına aldı koşarak girdi içeri aval aval bakıyor herkes.(çalışanlar₺ ne bir sedye ne bir sandalye kimse kılını kıpırdatmadı.. içeri götürdü beni kadın doğuma çıkardılar. İçeri zaten eşimi almadılar. Tek başıma sedyeyle kapıda bekledim. Kadın doğumdaki görevliler sırf sedyeyi taşımamak için kalk yürü dedi bana söylene söylene.. o kadar kötü hissettim ki. Sonra ıkına ıkına odaya gittim. Yatağa yatamadım yardım etmediler.. muayene rezildi.. alttan muayene ve açılmaya baktılar birisi yapamadı öbürünü çağırdı, kalk bana yanaş eğilemem falan dedi ben ağlıyorum orada nasıl kalkayım görmüyor musunuz dedim yine söylendiler. Neyse idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sancı ve ağrı yapmış. Acile geri indim hala ağrım olduğu için ayakta duramadım yer olmadığı için eşim görevlilerden sandalye istedi ve bir sürü boş sandalye olmasına rağmen vermediler. Hamileyim hastayım dedim vermediler.. ilacı aldım çıktım. Gerçekten çok kötü hissettim böyle bir şey olamaz. Çok moralim bozuk şu an eşimin ve benim çaresizliğimiz o hallerimiz gözümün önünden gitmiyor. Kıyamam eşim de diyor özele götüremedim seni yetemedim sana diyip üzüldü 😣 ben senden razıyım dedim hala ağlıyorum işte böyle paylaşmak istedim.. iyi geceler. Şimdi ağrım devam ediyor ama iyiyim.