crazymommy minikmucizeemaak Ay büyüsünler de kucağımıza alalım 😍 Öyle vuruyorki karnım delinecek gibi yakında zaten çok güçlenmiş 😂
minikmucizeemaak crazymommy Ahahah vururlar Bizimde hareketli çok şükür ama delinecek gibi vurmalar yok doktorum yeri daraldığı için eskisi kadar net vuruşlar hissetmezsin dedi seninki yer bulabiliyor kendine demekki 🥰
crazymommy minikmucizeemaak Ya benim çok fena karnım acıyor okadar çok vuruyo dönüyo falan artık acı çekiyorum 😂
minikmucizeemaak crazymommy Dönmeden bence acı çekiyorum, kalkarken falan zorlanıyorum ara da canı isterse can alıcı tekmeler de oluyor ama çok şükür çok sık değil🥲
minikmucizeemaak crazymommy Bastıra bastıra geçiyor artık kolunu mu bacağını mı bilmem daha çok onu hissediyorum 😂
minikmucizeemaak crazymommy Ahh sağlıkla inşAllah 🥰 Son zamanlar hiç geçmiyor sanki geçince çabucak bitti diyeceğime eminim de şimdi zaman durmuş gibi 😂 Uygulamaya göre son 66 ama sezeryan olursa erken gelmek isterse değişir tabi
crazymommy minikmucizeemaak Aynen sezeryan olursa falan baya geriye atıyor günü doktor 37-38 de yaparız dedi bana öyle olursa 45-50 gün kalmış oluyor bende çok heyecanlıyım cidden son zamanlar hiç geçmiyo gibi geliyo 😂😂
edalingoo Dolunya Hiç bilmiyorum ki bende baya endişelendim, benimde akıntı oluyor ve gece aynı şekilde kalkıyorum sürekli 😏