istanbulluanne Selam kızlar. 5 yılın sonunda tedavisiz tam ümidi kesmisken bebisime hamile olduğumu öğrendim. 39 hafa boyunca harika bir hamilelik geçirdim. Ne kustum , ne midem bulandı,ne hareketlerim kisitlandi nede doğuma girerken bile göbeğim vardi 😊 38. Haftada bebisin boynuna 1 tur kordon dolandgni öğrendik korktuk haliyle ama bir sorun teskil etmiyor dedi doktorumz. 39. Haftada 2 tur oldu derken benim canm oğlumnda gelmeye hic niyeti yoktu. Doktor sorun yok desede hem 5 senenin verdiği özlemle hemde normal doğum korkusuyla 39+3 te sezaryenle bebegime kavuştum. Yalniz size tavsiyem normal oluyorsa normal yapin vallahi ben hersyi hissettim ameliyatta. Esimde yanimda girdi Allah tan da oyaladı beni. Ilk ağlamasi dünyalara bedel 😊 esime sürekli neye benziyor, saçı var mi , kası var mi diye sorup durdum görene kdar 😀 simdi 1 haftalık olduk bile teyzoslari darısı tüm bekleyenlere insalh.
Bilge35 istanbulluanne ay masallah. Güle güle büyütün. Bende carsamba sezaryen oluyorum . Siz epidural mo yaptırdınız spinal mi
Eymenikoo istanbulluanne Gözün aydın canım bende saat 10 gibi epidural olucam ..Güle güle büyüt bebeğini ama hissettim yazmışsın ya acayip endişelendim şu an..Ya bende epidural yapılınca kesiyi hissedersem acayip korkuyorum 🙈 Ama herkesin bünyesi farklı tabii inş kötü birşey yaşamam..
busra6161 oncelikle gözünüz aydin Allah bağışlasın🤗nasil hissettiniz mesela neyi hissetiniz keserkendemi yoksa😲
istanbulluanne busra6161 Keserken, karnını tutup ayırıyorlar falan hepsini hissettim . Yani korkutmakta istemiyorum başkalarını ama ben çok hissettim en son bebeği çıkarmak için doktorin 2 kolunu soktuğunu bile hissettm. Bazi yerlerde canm bile acıdı hatta.
istanbulluanne busra6161 Bilmiyorum ki canm . Bittikten sonra sakinlestirici yaptılar uyuycaksn biraz dediler yok ben uyumuyorum bide habire konusuyorum 😀 en sonunda dediler uyumiycak bırakın baska vurmayin . Bünyem narkozu kaldiriyormu napiyor anlamadm 😂
istanbulluanne Eymenikoo Acı hissetmiyorsun ama bütün islemleri hissediyorsun 😊 ben biraz fazla hissettm sdce arkadasm mesela sdce dokunuşlar hissettm dedi.
istanbulluanne YelizzerAltok Nedense hala yürümekte zorlaniyorum. Dikislerimn sol tarafi çok acıyor onun haricinde ilk kalkış çok zordu o kdr.
istanbulluanne BusraNR Yani çok acıdı diyemem uyusuksun çünkü ama yinede doktorun ellerini bile soktuğunu hissediyosun 😊
Ezgim Bende ilk spinalde hissetmedim ama ikincisinde hissettim elinizi ödersiniz canınız yanar onun gibi birşey belki azicik fazla ama ben dayanamadım tansiyonum yükselince uyuttular hemen ama yine dogursam yine spinal denerim önce bebeğini doğar doğmaz görmek aglamasini duymak çok güzel birşey ilk cocugumu gösterdiklerine direk uzaktan gözlerime bakmıştı hissetmişti sanki annesi olduğumu Rabbim isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
istanbulluanne Ezgim Evet gerçekten ilk bakışma tarif edilemez. O an bütün acıları unutuyorsun zaten. Benim esim yanimdaydi da oyaladı yoksa bnde dayanamazdm sanırım.
BusraNR istanbulluanne bende onu düşünüyorum da, neyse yavrularımız için değer yeter ki sağlıkla hayırla kavuşalım.😍🙏🏻 Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin sizede cnm 😌