Sedakyaaa Bursa17 39+4 üm normal doğum istiyorum ne açılma var ne sancı bebek büyüyor iyice bunaldım kuzum sende durumlar nasıl
Bursa17 Sedakyaaa 39+3 um hiç birşeyim yok ya inşallah hemen belirti verirde dogururuz yoksa bebek içeride kalicak
bi_de_bayil_istiyosan 39+2 yim ara ara sancılarım oluyor belimden bacağıma doğru ama onun dışında bir şey yok ha bide geçen hafta 1 cm açıklığım vardı şuan bilmiyorum 😂
Mlkboraa 39+3 olduk:) Her gün yarım saat yürüyüş, pilates topuyla birkaç hareket yapıyorum. Bebiş kanalda ama hala gelesi yok galiba.
Mlkboraa Bu akşam bacak bacak üstüne atma hareketini denedim yapamıyorum :) Baskı yalancı sancı hissediyorum
birgaripana_ Bursa17 bende 39+0 diğer doğumlarım 39+1 de olmuştu bakalım bundan çıt yok daha 😁 Yalancı sancılarım 35 haftadan beri var sadece şuan daha çok sıklaştı Ahududu yaprağı çayı içtim hurma hoşafı yaptım içtim ananas yidimm amaaaan sıkıldım hepsini birakıp bu gün bi bardak kahve yapıp içtim 😁 sende durumlar nasıl
Mlkboraa Çarşamba günü 40 olcaz. O zamana kadar gelmezse doktor gel konuşalım kontrol edelim dedi. İnşallah gelir
Bbkanne Bende şuan 39+2 yim bebek makat geliş bu haftadan sonra kanala giren bebek oldu mu. 40 a kadar bekleyelim dedi doktor dönmezse sezeryan