EbrKzlky Bursa17 yarın 39+0ım.. şuan hafif belimde bacaklarımda ağrı var ama bilemedim doğum sancım mı başlıyor 🙈 bacak ağrısından doğum belirtisi olurmu acaba hiç bacaklarım ağrımadı şimdiye kadar
Stormi Bursa17 yarın 39+2 bugün yürüyüşten sonra kasıklarımda baskı oluştu epey, yarın kontrolümüz var bakalım 🥲 bir de bu bacak bacak üstne atma testini yaptım ve atamadım ben doğum yakındır buna göre inşallah 😅 siz de deneyin sonuçları merak ediyorum
Sedakyaaa Bursa17 39+4 üm normal doğum istiyorum ne açılma var ne sancı bebek büyüyor iyice bunaldım kuzum sende durumlar nasıl
0605_ Bende salyamsı akıntılar var kızlar genelde lavabo sonrası geliyor peçeteye kahverengimsi veya sarımsı bişey bugün hocaya foto attım sormak için nişan demedi Arada gündüz sancı değilde bi karınımda az ağrı gibi bişey oldu 39+2yim
Rabiaeso Stormi nasıl ki o ? Annem de bacaklarını uzatarak otur yukarı doğru kaldiramazsan doğum yakin dedi onu yapıyorum 39+0ım
Stormi Rabiaeso yere oturuyosun ve sırtını bir yere yaslıyorsun sonrasında bacak bacak üstüne atmaya çalışıyorsun
Stormi Rabiaeso evet öyle söylüyorlar, baya deneyen ve doğrulayan kadın var bunu instagramda vs çok denk geldim bebeğin kanala inmesiyle alakalıymış