Merve061 Kızlar bebeğim 36+2 2500 gr son haftalarda kilo alamamış var mı bu durumu yaşayan ne yapmam lazımmm
Merve1531 Merve061 Bende dün 36ydim kontrolüm vardı 2500 kg dedi yanılma yapıda var tabi dedi bana 31 den beri 10 gün karın çevresi küçük deniyor ama bazı Doktorlar normal görüyor değişik dün mesela 36 da kaç olsa haftasıyla uyumlu diye geçiyor diye sordum 2700 dedi 200-250 gram için morel bozmaya değmez yani dedi hatta :) önemli olan sağlığı ilk zaman çok üzülmüştüm ama her hafta kilo alıyor önemli olan bu benim için dedi doktor
Seh999 Aslında kilosu çokta az değil canını sıkma. Bol bol ceviz,ciĝ badem, muz, protein ağırlıklı ye. Kefir ama sade iç. Hergün 2 tane haşlanmış yumurta yemeye çalış.
Merve061 3 hafta da 200 gr almış sadece dr haftasına göre kilo alımı yavaşlamış dedi tereddüt ettim biraz
damla097 Merve061 3 haftada ıspanak , semizotu , muz ve yoğurt yiyerek bebeğime 800 gr aldırdım kg iyi çokda düşük değil çok aklına takıyorsan bunları yemeni öneririm 🌸❤️
Merve061 Merve1531 bana da bu hafta dedi karın çevresi küçük diye az kilo aldığın da kaynaklanıyor olabilir korkmama gerek yok dedi
Merve1531 Merve061 Ultrasonun yanılma payı da var öyle düşün ki 2500 ve sonrası zaten tip da normal kg değeri diye geçiyor takılma boşver önemli olan sağlığı :) 3 kg olsa okey diyorum şuan kendi kendime mesela olmasamda rabbim sağlık versin belki de 3 u gecicek bilemeyiz :)
Canles Merve061 38 e giriyoruz ama kontrol üm olmadı henüz bir daha ölçüm yapılmadı yani ama kilo mevzusunu kafaya takma dedi doktor çıkınca çok daha hızlı alacak dedi sizde üzülmeyin bence
Merve061 Merve1531 3 ü geçse bana da yeter gibi ilk gebeliğim olduğu için pek bilgim yok kilo konusunda :)
Merve061 damla097 deneyeceğim hepsini 2 hafta sonraya tekrar kontrol verdi o zamana kadar ne kadar aldırsam kâr
Merve061 Esmaxzcv çok bilemiyorum canım benim ödemim pek yok oda biraz tuzlu beslenmeye ve az su içmeye bağlı sanırım
avakadominigi Merve061 plesantadan kan akışına baktımı doktorun canım. Bide makinanın 300 gram aşağı veya yukarı hata payıda var çok çok az deil ama 3 haftada 200 gram alması az
Merve061 avakadominigi baktı baktı onlarda çok şükür hiç bir sıkıntı yok beni düşündüren zaten kilosu değil de 3 hafta da az kilo almış olması ama geri kalan herşeyi için gayet sağlıklı dedi
Berce_23 36 haftalık gebeyim 2700 gr önemli olan sağlıkla doğsunlar hiç kafanıza takmayın üstelik ben 18 kilo almış biri olarak söylüyorum