• Öneri
  • Kızlar tuvalet eğitimi hakinda bı bakarimisiniz

İlk 10 gün benim kızım da her seferinde altına yaptı. Ama hiç bez bağlamamanız gerekiyor ne gündüz ne gece. Tuvalate gide gide yapmamaya başlıyorlar.

1cocuk canım benim kızım 1 yaşında gündüzü kendi isteğiyle bıraktı İnternete yaz merdivenli tuvalet adaptörü aldım çok rahat ettim kendi çıkıp yapıyordu sizinkininde tam zamanı dedğimden alın Birde pepenin çişimiz tuvalette şarkısını açık her seferinde oyunlar oynatarak tuvalette tutun alışkanlık yapacak ,,,Asla lazımlık kullanmadım kullanmamda Allahın izniyle lazımlığa alışan çoçuk çok zordur kreştede zorlanır gittiği yerdede kendiyle bağı varmış sanıyor normal tuvalete yapmıyor Hem ne gerek var dışkısıyla çişiyle uğraşacaksınız bence dediğim gibi yapın

guzelanne01_ 1 yaş mı bende erken başlamak istiyorum ama 1 yaşda cok erken değil mi vallahi helal olsun 👏🏻tam anlamıyla ne zaman bıraktı peki bezi 2 yasdan sonra denemeye baslicam oglumda tuvslete ilgisi cok artti ama tabi karistirmak icin 15 aylik suanda 🤦🏻‍♀️

efelinamoms canım kendi bıraktı bezden nefret ediyordu 6 aylıktan sonra hatta bağlarken çığlık çığlığa ağlıyordu bizde adanalıyız yazlığa gittik bağlamadım sık sık bezsiz kaldı denizde olduğumuzdan bu süre daha rahat geçti sonra bir anda tuvalete otuturdum ve bıraktı çok şükür maşallah 1,5 yaşındada geceyi bıraktı Bunu aslında çoçuğun isteğine göre yapmalıyız en önemli süreç çünkü psikoloji bozukluğuna bile gider zorla yaptırılırsa

😁😁anılarım deplesti ne çektim ben be 😅klozetli tuvalet aldm oynadığı odaya koydum çiş kaka geldimi buraya dedim alisincada banyoya aldm artk çiş kaka geldimi buryaa geliyoruz dedim öle öle alistik

efelinamoms bezi tamamen 1,5 yaşında bıraktık biz yani kısacası maşallah ve ben asla kızımın poposunu silmedim klozete açıp yıkardık kendide çok komik bir şekilde eğilir silerdi🫣 Maşallah supanallah (hemşire arkadaşım bana dediki birde sen tuvalete girdiğinde kapıyı aç seni görsün daha hızlı alışır dedi ve öylede oldu💪🏻)

1cocuk benim kızımda 2 yaşında bende bugün başladım lazımlıga yapmıyor altına yapıyor ama alışacak elbette sabretmek lazm ama çok zormuş 😀

guzelanne01_ çok iyi ya valla maşaallah kiziniza ☺️ Bende rahat etmek acisindan kapiyi acik birakiyorum oğlumda kostur kostur geliyor karistirmak istiyor tabi heryeri ama mesela erkek olmasina ragmen daha bikere bile yuzume isemedi altini alirken herkes cok soylerdi ama öyle olmadi yazin 2 yasina girmis olacak bende baslasam aslinda dur bakayim vallahi cesaretlendirdin beni yapıcam birseyler baski kurmadan oyun oynar gibi bi nabzini ölceyim bakayim neler olacak ☺️

1cocuk Şey diyorlar ya cocugum tuvalete kakasini yapinca alkislar esliginde cikiyoruz tuvaletten öyle olacagiz galiba isin sonunda ☺️ ya bende erken baslamak istiyordum yaza dogru 2 yas olacak dedim bi yorumlara bakayim arkadas 1 yasinda diyince bi cesaretlendim sanki sabir isi biraz insaallah alisir kisin altina yapmasi vs hastaliga kadar gidebilir siz hic kizmayin yoksa söyleyemeebiklir bu durumda